Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Οριστικό «adieu» από τον Ολάντ στην Τριερβελέρ

Και επίσημα οι -αναμενόμενοι- τίτλοι τέλους για το Προεδρικό ζευγάρι

Hollande

Το τέλος του κοινού βίου μεταξύ του Φρανσουά Ολάντ και της Βαλερί Τριερβελέρ ανακοίνωσε το απόγευμα του Σαββάτου ο πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας σύμφωνα με το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων, όπως άλλωστε είχαν προαναγγείλει πολλά ΜΜΕ της χώρας.

Διευκρινίζοντας ότι μιλά επί προσωπικού και όχι με την ιδιότητα του αρχηγού του γαλλικού κράτους, διότι το θέμα αφορά την «προσωπική (του) ζωή» και όχι το θεσμικό του ρόλο, ο Ολάντ είπε: «κάνω γνωστό ότι έθεσα τέλος στην κοινή ζωή που μοιραζόμουν με τη Βαλερί Τριερβελέρ».

Την πληροφορία για επικείμενη ανακοίνωσή του χωρισμού του σήμερα, την είχε δημοσιεύσει η Journal du Dimanche.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο γάλλος πρόεδρος ήθελε να διευθετήσει το ζήτημα αυτό πριν η  48χρονη Τριερβελέρ, σύντροφος του Ολάντ από το 2006, ξεκινήσει το ταξίδι της, την Κυριακή στην Ινδία για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από δύο εβδομάδες, το περιοδικό Closer δημοσίευσε την είδηση ότι ο Ολάντ διατηρεί ερωτικό δεσμό με τη γαλλίδα ηθοποιό Ζιλί Γκαγιέ μαζί με φωτογραφίες που εμφανίζουν κάποιον -κατά το περιοδικό τον πρόεδρο- να φοράει κράνος μηχανής και να φθάνει με σκούτερ αργά τη νύχτα στο σπίτι της ηθοποιού.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By