Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

«Οχι» από Τζόρτζεβιτς στον Ολυμπιακό!

Αρνητικός στο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού εμφανίστηκε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς με δηλώσεις του στα σερβικά ΜΜΕ, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε τους ερυθρόλευκους για το ενδιαφέρον τους.

4182c_0Μετά τη λύση της συνεργασίας του Ολυμπιακού με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, η θέση του προπονητή έμεινε «ορφανή». Το σίγουρο είναι ότι ο «εκλεκτός» δεν θα είναι ο Τζόρτζεβιτς. Και αυτό γιατί όπως δήλωσε στην ιστοσελίδα «zurnal.rs» δεν τον ενδιαφέρει αυτή η πρόκληση. Παράλληλα ο Σέρβος προπονητής ευχαρίστησε τους Πειραιώτες για το ενδιαφέρον τους.

«Αρχικά θα ήθελα να πω ευχαριστώ στον Ολυμπιακό για το ενδιαφέρον, αλλά αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να ακούσω κάποια πρόταση. Ήδη έχω ενημερώσει τον μάνατζέρ μου να εξηγήσει το λόγο για τον οποίο δεν μπορώ να ακούω προτάσεις τη δεδομένη στιγμή», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Με την εξέλιξη αυτή η λίστα του Ολυμπιακού με τους πιθανούς αντικαταστάτες του Γιώργου Μπαρτζώκα μειώθηκε κατά έναν, με τον Φώτη Κατσικάρη να είναι σε πρώτο πλάνο αυτή τη στιγμή και τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να ακολουθεί.

 

By