Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ο άνθρωπος που είδε τα αυτοκίνητά του αξίας €650.000 να γίνονται στάχτη

Γεννημένος στα πούπουλα, αποκαλεί τον εαυτό του “Λόρδο”, ωστόσο τις τελευταίες ημέρες τον περίμενε μια μεγάλη απογοήτευση κι όλα αυτά εξαιτίας του ανθρώπινου φθόνου και του… Instagram.

1

Ο Aleem Iqbal, στα 19 του χρόνια έχει ήδη οδηγήσει τα πιο ζηλευτά αυτοκίνητα στον κόσμο, αφού είναι γιος ιδιοκτήτη εταιρείας που νοικιάζει πολυτελή αυτοκίνητα. Το καμάρι του που μπορεί να έχει πρόσβαση στα ακριβότερα αυτοκίνητα της αγοράς του κόστισε ακριβά, αφού τις τελευταίες ημέρες, άγνωστοι εμπρηστές έβαλαν φωτιά σε τέσσερα από τα καλύτερα αυτοκίνητά του. Ο Aleem ανέβαζε συχνά στο Instagram φωτογραφίες του με τα ΙΧ που χρησιμοποιούσε, η αξία των οποίων αγγίζει τις 650.000 ευρώ. Αυτές τις ημέρες ετοιμαζόταν να νοικιάσει σε κάποιους μελλόνυμφους μια ολοκαίνουργια Lamborghini Aventador Roadster, αξίας 340.000 στερλινών, δεν πρόλαβε όμως αφού κάποιοι του την έκαναν στάχτη στην περιοχή του Λούτον.

1Σύμφωνα με πλάνα που πρόβαλε το δίκτυο CCTV, τρεις κουκουλοφόροι έφτασαν με μια Mercedes 4Χ4 τα ξημερώματα στο σημείο που ήταν παρκαρισμένο το αυτοκίνητο και αφού το περιέλουσαν με βενζίνη του έβαλαν φωτιά.

Μετά από λίγες ημέρες κάηκαν άλλα τρία πολυτελή αυτοκίνητα κοντά στην εταιρεία του πατέρα του στο Μπέρμιγχαμ. Δύο Audi R8 Spyder και μια Bentley Flying Spur.

1

“Θεωρώ ότι έγινα στόχος κάποιων ζηλόφθονων που φθονούν την επιχείρησή μου ή απλά πρόκειται για κάποιους βάνδαλους. Σε κάθε περίπτωση, θα πιαστούν και μόλις γίνει αυτό, προτείνω να καθίσετε αναπαυτικά και να απολαύσετε το σόου”, έγραψε ο Aleem στους λογαριασμούς του σε Facebook και Twitter, όντας σοκαρισμένος από τη μεγάλη οικονομική καταστροφή που τον βρήκε.

Δείτε τα πλάνα από τον εμπρησμό της Lamborghini

 

[video_embed][/video_embed]

 

 

 

By