Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ο Αλέγκρι στη Γιουβέντους -τον Κόντε θέλουν στην Εθνική…

Και μετά τον αγαπημένο τους Αντόνιο Κόντε, ο αντιπαθής τους Μασιμιλιάνο Αλέγκρι! Αυτός είναι ο νέος τεχνικός της Γιουβέντους, με τους οπαδούς της «Μεγάλης Κυρίας» να εκφράζουν με κάθε τρόπο την αντίθεσή τους…

BsqrG4fIQAAX9KS

Ο Κόντε, που είχε δεθεί με τους τιφόζι, άφησε τη θέση του μετά από διαφωνίες με τη διοίκηση της Γιούβε, που προχώρησε στην πρόσληψη του Αλέγκρι σε μια κίνηση ελαφρώς παράλογη. Βλέπετε ο νέος τεχνικός στο παρελθόν είχε κάνει καυστικές δηλώσεις για τη Γιουβέντους την οποία είχε χαρακτηρίσει «ντροπή της Ιταλίας!».

Στην επίσημη παρουσίασή του, πάντως, πριν λίγη ώρα, ο Αλέγκρι υποστήριξε ότι είναι τιμή του να βρίσκεται στον πάγκο της Γιούβε…

«Για μένα είναι τιμή, είμαι πολύ χαρούμενος και ξέρω πόσο σημαντικό είναι να είσαι προπονητής της Γιουβέντους. Κληρονομώ μία ομάδα που τα τελευταία τρία χρόνια κέρδισε το πρωτάθλημα και θα προσπαθήσω να βοηθήσω ώστε να έρθουν ακόμα περισσότερες νίκες. Με αποτελέσματα, δουλειά και επαγγελματισμό θα συνεχίσουμε να νικάμε», δήλωσε μεταξύ άλλων στην παρουσίασή του ενώ αναφέρθηκε και στον Αντρέα Πίρλο, τον οποίο είχε και στη Μίλαν, διαψεύδοντας ότι δεν έχουν καλές σχέσεις: «Με τον Πίρλο έχουμε εξαιρετική σχέση. Πήραμε ένα πρωτάθλημα, περάσαμε αξέχαστες στιγμές και είμαι τυχερός που τον συναντάω ξανά», είπε ο Αλέγκρι.

Την ίδια ώρα, οι Ιταλοί -στην πλειοψηφία τους- ψηφίζουν… Κόντε για την Εθνική ομάδα της χώρας τους.

Σε μεγάλη έρευνα που διενεργείται -σχετικά με τον νέο ομοσπονδιακό της Σκουάντρα Ατζούρα- ο 44χρονος τεχνικός διατηρεί προβάδισμα έναντι όλων των άλλων με ποσοστό 82%!

By