Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ο Αλέξης Τσίπρας βλέπει Μπόμπολα και Βαρδή

Μετά τους Αλαφούζο και Ψυχάρη.

ÔÓÉÐÑÁÓ ÅÈÍÏÍÔÁÔÁ ÅÔÇÍÏDATA ÅÈÍÏDATA ÅÐÉÓÊÅØÇ ÃÅÑÁÊÁÓ TSIPRAS VISIT GERAKASTα γραφεία του «Πήγασου» αναμένεται να επισκεφθεί την επόμενη βδομάδα σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές της στήλης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας. Η επίσκεψη εντάσσεται στο πρόγραμμα των επαφών που έχει ξεκινήσει εδώ και ένα περίπου μήνα ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Ήδη, έχει συναντηθεί με την οικογένεια Αλαφούζου, τον ισχυρό άνδρα του ΔΟΛ Σταύρο Ψυχάρη, ενώ την προηγούμενη βδομάδα βρέθηκε στα γραφεία της «Εφημερίδας των Συντακτών».

Η αλήθεια είναι ότι η επίσκεψη στα γραφεία του Γιώργου Μπόμπολα, έχει προκαλέσει ιδιαίτερη αίσθηση, αφού ως γνωστόν τόσο ο κ. Τσίπρας, όσο και η πλειοψηφία των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, έχουν ασκήσει έντονη κριτική για διάφορες επιχειρηματικές δραστηριότητες της οικογένειας Μπόμπολα.

Σύμφωνα με τους γνωρίζοντες τις προθέσεις του κ. Τσίπρα, κατά το αμέσως προσεχές διάστημα θα επιδιωχθεί συνάντηση και με τον τρίτο μέτοχο του Mega, που δεν είναι άλλος, από τον επιχειρηματία Βαρδή Βαρδινογιάννη.

Πηγή: www.parapolitika.gr

 

 

 

By