Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ο Γεωργιάδης για τον Μπαλτάκο

«Καταλαβαίνω τη στάση του γιου του» σημείωσε ο υπουργός Υγείας

adonis

Θέση για το ζήτημα που έχει φέρει έντονη πίεση προς την κυβέρνηση μετά από τα χθεσινά γεγονότα με τον Τάκη Μπαλτάκο πήρε το πρωί της Πέμπτης ο Άδωνις Γεωργιάδης, σε δηλώσεις που έκανε στην τηλεόραση του Mega.

Όσον αφορά το βίντεο που βγήκε στη δημοσιότητα είπε: «Ο κ. Μπαλτάκος έκανε μια τρομακτική ανοησία και εξέθεσε τον εαυτό του ανεπανόρθωτα». Απόκάλυψε μάλιστα ότι: «Είχα δει τον Μπαλτάκο να μιλάει πολλές φορές με τους Χρυσαυγίτες στη Βουλή. Θεωρούσε ότι δεν έπρεπε να ασκηθεί δίωξη στην ΧΑ, και ότι θα βλάψει αυτό την κυβέρνηση. Εγώ τού είχα πει ότι αυτό δεν αφορά την κυβέρνηση είναι θέμα της Δικαιοσύνης».

«Δεν υφίσταται κανένα πολιτικό ζήτημα», υποστήριξε προσθέτοντας ότι οι ανοιχτοί δίαυλοι επικοινωνίας του Μπαλτάκου με την ΧΑ δεν αφορούν την κυβέρνηση, παρά μόνο τον ίδιο.

Ο κ. Γεωργιάδης απηύθυνε μήνυμα και στους ψηφοφόρους της ΝΔ υπογραμμίζοντας ότι το κόμμα δεν έχει καμία σχέση με την Χρυσή Αυγή: «Ούτε είχαμε ούτε έχουμε, ούτε μπορεί να έχουμε οποιαδήποτε σχέση με τη Χρυσή Αυγή, είναι σφοδρός αντίπαλός μας».

Σχετικά με τα γεγονότα που αφορούν το γιο του κ. Μπαλτάκου, ο υπουργός Υγείας σημείωσε πως «ως πατέρας συγκινήθηκα από την πράξη του υιού Μπαλτάκου… ήθελε να προασπιστεί τον πατέρα του… καταδικάζω τη βία, αλλά τις πράξεις των ανθρώπων τις κρίνουμε πάντα ανθρώπινα, ήταν μια ανθρώπινη στιγμή».

Επιπλέον ανέφερε ότι «οι χρυσαυγίτες το έπαιζαν και μάγκες και λένε και οι ίδιοι ότι πιστεύουν στη βία. Είναι ένα παιδί που βλέπει τον πατέρα του να καταστρέφεται και χάνει τον έλεγχο…».

By