Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ο γιος του George Soros απάτησε τη σύζυγό του με τη “γυμνή καλλιτέχνιδα”

Τη δοκιμασία ενός πολύ άσχημου διαζυγίου περνά ο μεγαλύτερος γιος του George Soros, Robert, καθώς απάτησε τη σύζυγό του Melissa Robin Schiff, με το μοντέλο Meredith Ostrom, γνωστή και ως η “γυμνή καλλιτέχνιδα”.

1

Ο Robert, που είναι πρόεδρος της ύψους 28 δισ. δολαρίων επενδυτικής εταιρείας του πατέρα του, Soros Fund Management, κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από την επί 22 χρόνια σύζυγό του το Μάιο.

The Kitchen Spring Gala 2012

Όμως, τώρα, η Page Six της New York Post μεταφέρει πληροφορίες που θέλουν τη Schiff να ισχυρίζεται ότι το προγαμιαίο συμβόλαιό τους είναι ασαφές, ώστε να μπορέσει να διεκδικήσει τα δισεκατομμύρια του Robert Soros.

Πηγή της εφημερίδας λέει: “Ένας από τους λόγους για τους οποίους ο Robert υπέβαλε αίτηση διαζυγίου ήταν πως ήδη έβλεπε την Meredith πολύ πριν ο γάμος τους τελειώσει. Η σημερινή μάχη έχει να κάνει με το παλιό και ξεπερασμένο προγαμιαίο συμβόλαιό τους. Πολλές από τις παραμέτρους του μοιάζουν να είναι ασαφείς. Η Melissa πιστεύει ότι μπορεί να διεκδικήσει ένα μεγάλο μέρος του πλούτου του, έως και δισ. δολάρια”.

Ο Robert παντρεύτηκε τη φωτογράφο και σκηνοθέτη Schiff στη Νέα Υόρκη το 1992. Το πρώην ζευγάρι έχει στην κατοχή του μία κατοικία αξίας 13 εκατ. δολάρια στην West 11th Street, ένα εξοχικό στο Rhinebeck και μια ακόμα παραθαλάσσια κατοικία στο Martha’s Vineyard, αξίας 9 εκατ. δολαρίων.

Στιγμιότυπο 2014-10-23, 11.22.07 μ.μ.

Εν τω μεταξύ, όμως, ο γιος του Soros δεν κρύβει τη σχέση του με τη νεότερη ξανθιά κοσμική Ostrom, η οποία στο παρελθόν είχε συνδεθεί με τον σταρ των Duran Duran, Nick Rhodes.

Το μοντέλο και ηθοποιός έχει αφιερωθεί το τελευταίο διάστημα στην τέχνη. Βάφει το γυμνό σώμα της με μπογιά και στη συνέχεια κυλιέται πάνω σε καμβάδες.

By