Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ο Δραγασάκης βάζει τον εκλογικό πήχη στο 30%

Η επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ είναι το ευρώ, σημείωσε ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης

fosphotos.com | Menelaos Myrillas
fosphotos.com | Menelaos Myrillas

Η επιθυμία για τις ευρωεκλογές είναι να λάβει ο ΣΥΡΙΖΑ το 30%, ανέφερε ο Γιάννης Δραγασάκης, μιλώντας το βράδυ της Παρασκευής στην τηλεόραση του Mega, βάζοντας εμμέσως τον εκλογικό πήχη για την αξιωματική αντιπολίτευση παραπάνω από το ποσοστό που συγκέντρωσε στις βουλευτικές εκλογές του 2012.

Ο κ. Δραγασάκης σημείωσε πως για να έχουμε πολιτική σταθερότητα θέλουμε κοινωνική σταθερότητα και για να έχουμε κοινωνική σταθερότητα πρέπει να ξεμπερδέψουμε μ” αυτή την πολιτική,

“Το καρτέλ της δικομματικής εξουσίας στην Ελλάδα έχει καταρρεύσει”, σημείωσε ενώ διερωτήθηκε “πως θα μειωθούν οι φόροι, αφού όπως έχει υπογράψει ο κ. Σαμαράς, πρέπει το όποιο πλεόνασμα να πηγαίνει στην εξυπηρέτηση του χρέους”

 

Ο κ. Δραγασάκης επανέλαβε πως “για να  βγούμε από την κρίση θέλουμε διαγραφή μέρους του χρέους”, ενώ για το θέμα της διαπραγμάτευσης της κυβέρνησης με την τρόικα τόνισε πως “διαπραγμάτευση δεν μπορεί να κάνει κάποιος που συμφωνεί με την πολιτική των δανειστών”.

 

Ο επικεφαλής του οικονομικού επιτελείου του ΣΥΡΙΖΑ, επανέλαβε πως η “επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ είναι στο ευρώ”, ενώ τόνισε πως η πολιτική μίας κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ θα ξεκινήσει  με “την ρύθμιση των κόκκινων δανείων των νοικοκυριών”.

By