Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο θαυμασμός του Ομπάμα για το »House of cards» και οι «απειλές» μέσω Twitter!

Ξεκινάει ο δεύτερος κύκλος του δημοφιλούς πολιτικού δράματος και ο Αμερικανός πρόεδρος προειδοποίησε να μη διαρρεύσει κανένας τα σενάρια των επεισοδίων

1Ο αμερικανός πρόεδρος Μπάρακ Ομπάμα είναι φανατικός οπαδός της τηλεοπτικής σειράς »House of cards» και φρόντισε να προειδοποιήσει τους εκατομμύρια πιστούς ακολούθους του σίριαλ ανά τον κόσμο, με μήνυμα του στο twitter »Mην καταστρέψετε την σειρά».

Ο λόγος που το έκανε αυτό; Σήμερα ξεκινάει ο δεύτερος κύκλος επεισοδίων του εν λόγω πολιτικού δράματος, ο οποίος περιλαμβάνει 13 καινούργια επεισόδια και ο Αμερικανός πρόεδρος, φρόντισε χθες το απόγευμα στις 18:33 να  »απειλήσει» τους 41 εκατομμύρια ακόλουθους του στο κοινωνικό δίκτυο, να μη διαρρεύσουν το σενάριο των επεισοδίων.

Τα αρχικά του Ομπάμα όμως δεν ήταν στο συγκεκριμένο tweet, οπότε αυτό είναι δείγμα πως μπορεί να μη το έστειλε ο ίδιος ο πρόεδρος της Αμερικής, αλλά κάποιος που διαχειρίζεται τον λογαριασμό του.

Ο πρόεδρος Ομπάμα είναι  πιστός fan της σειράς και τον περασμένο μήνα μάλιστα,ενώ βρισκόταν εν μέσω συνάντησης με στελέχη εταιρειών τεχνολογίας όπως η Google και η Apple, αυτό που τον απασχολούσε, ήταν αν οι συνεργάτες του είχαν καταφέρει να εξασφαλίσουν αντίγραφο του επεισοδίου που παιζόταν εκείνη την ημέρα.

Μάλιστα ο πρόεδρος των ΗΠΑ έχει προσκληθεί να εμφανιστεί ως guest star σε κάποιο επεισόδιο της σειράς, πλαισιώνοντας τους Κέβιν Σπέισι και Ρόμπιν Ράιτ.

«Μακάρι να μπορούσα να πλαισιώσω τον Κέβιν Σπέισι σε κάποια σκηνή της σειράς. Ο άνθρωπος είναι πραγματικά εκπληκτικός ηθοποιός», είχε δηλώσει ο Ομπάμα πριν από λίγο καιρό.

By