Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ο Ιάπωνας πήγαινε γυρεύοντας για τον Φετφατζίδη

Mediaκό scouting από τους αντιπάλους μας στον όμιλο του Μουντιάλ της Βραζιλίας

fetfatzidis

Ένταση δημιουργήθηκε στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά όπου προπονείται η Εθνική ομάδα όταν, Ιάπωνας δημοσιογράφος ζήτησε από τον Γιάννη Φετφατζίδη να αναγνωρίσει παίκτες της Ιαπωνίας από αφίσα που κρατούσε στα χέρια του –άντε να το καταφέρεις!

Τα στελέχη του γραφείου Τύπου της Ομοσπονδίας αμέσως μόλις αντιλήφθηκαν το περιστατικό μπήκαν μπροστά στην κάμερα και σταμάτησαν το πλάνο, κάνοντας παρατηρήσεις στους Ιάπωνες του συνεργείου.

Η χώρα του «ανατέλλοντος ηλίου» είναι από τους αντιπάλους της Εθνικής μας στο Μουντιάλ.

Ο Φετφατζίδης πάντως, ενωρίτερα, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα του Ιάπωνα ρεπόρτερ είπε πως «…πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα, αλλά ξεχωρίζουμε τον Καγκάβα της Γιουνάιτεντ και τον Χόντα της Μίλαν».

Αν η πείρα που απέκτησε στο καμπιονατο θα τον βοηθήσει; «Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Νομίζω ότι βελτιώθηκα ως παίκτης και ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τον στόχο της». Ενώ, ποια ομάδα ξεχωρίζει από τις αντιπάλους της Εθνικής, «…όλες οι ομάδες είναι πολύ δυνατές, μπορούμε να ξεχωρίσουμε όμως την Ακτή Ελεφαντοστού και μετά την Κολομβία. Αλλά δεν μπορούμε να αφήσουμε εκτός την Ιαπωνία. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να περάσουμε».

Βαγγέλης Μελέκογλου

By