Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ο …ιπτάμενος Ναπολεόνι που μιμήθηκε τον Φαν Πέρσι

Χατ-τρικ σημείωσε ο Ναπολεόνι στο εντυπωσιακό 4-3 του Ατρόμητου κόντρα στον Αστέρα, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ, ωστόσο το ένα από τα τρία τέρματα του Ιταλού, έγραψε μια ξεχωριστή ιστορία.

1169167Δεν ήταν ένα απλό γκολ -το τρίτο- που πέτυχε στη μεγάλη του βραδιά ο Ιταλός και ανάγκασε όλο το γήπεδο να σηκωθεί στο πόδι… Ο τρόπος που στην σέντρα του Ούμπιντες «μίλησε» με το κεφάλι στην μπάλα θύμισε καλοκαίρι… Το αλησμόνητο βράδυ του βραζιλιάνικου Μουντιάλ και του ολλανδικού… πάρτι επί των Ισπανών, με το γκολ του Φαν Πέρσι…

D5F878E254F8970252CE23EC23A61B19Για τον Ναπολεόνι μίλησε ειδικά ο προπονητής του Σα Πίντο τονίζοντας: «Έκανε ένα φανταστικό ματς ο Στέφανο, σημείωσε τρία γκολ… Θα μπορούσε να πετύχει και τέσσερα και πέντε. Αυτά τα γκολ του θα μας δώσουν δύναμη. Παίζουμε καλά και χωρίς τη μπάλα, δουλεύουμε πολύ και φάνηκαν αυτά. Δεν πρέπει να μένουμε μόνο σε ένα άτομο, πρέπει να δουλέψουμε ομαδικά σαν να είμαστε όλοι ένα. Μπορούμε να κάνουμε κάτι παραπάνω, θα δουλέψουμε σε αυτό και σίγουρα το αποτέλεσμα θα μας αναπτερώσει».

Γιορτή ποδοσφαίρου λοιπόν στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο να αποθεώνεται και τον Αστέρα να… σώζεται με ένα σκορ που σαφώς αδικεί τους γηπεδούχους.

Τα γκολ: 18′ Καραμάνος, 22′, 44′, 55′ Ναπολεόνι – 30′ πεν. Πάρα, 80′ Μπαράλες, 90+2′ Νίκο Φερνάντες.

Ατρόμητος (Ρικάρντο Σα Πίντο): Τσενάμο, Πίτου Γκαρσία (58΄ Δημούτσος), Κοντοές, Ταυλαρίδης (38΄ Λαζαρίδης), Φυτανίδης, Κιβρακίδης, Καραμάνος, Αγκουάζι (65΄ Μπάλλας), Ούμπιντες, Ναπολεόνι, Παπάζογλου.

Αστέρας Τρίπολης (Στάϊκός Βεργέτης): Κοσίτσκι, Λιούι, Παντελιάδης, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Πάρα (67΄ Φερνάντεζ), Ουσέρο (75΄ Τσοκάνης), Γιαννιώτας, Μουνάφο, Μπαράλες, Ρόλε (79΄ Μπακασέτας).

By