Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο καιρός σήμερα Τετάρτη

Τοπικές βροχές ή καταιγίδες αναμένονται κυρίως τις απογευματινές ώρες στα δυτικά και βόρεια του νομού Αττικής

kairos athinaΑναλυτικά ο καιρός για σήμερα Τρίτη:

Αττική

Γενικά αίθριος καιρός αναμένεται στην Αττική. Βαθμιαία όμως θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως τις απογευματινές ώρες στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, αναμένονται για σήμερα στην Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Τα φαινόμενα στη Μακεδονία θα είναι πιθανώς κατά τόπους ισχυρά. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία από 21 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες πιθανώς κατά τόπους ισχυρές στην Ήπειρο και τη δυτική Στερεά. Τα φαινόμενα από το βράδυ θα εξασθενήσουν. Άνεμοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και τοπικά στο Ιόνιο 6 μποφόρ. Θερμοκρασία από 21 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες αρχικά στη Θεσσαλία και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές με πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες κυρίως τις απογευματινές ώρες. Βελτίωση το βράδυ στην ανατολική Πελοπόννησο. Άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς και στα ανατολικά βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία από 20 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στην Κρήτη. ΄Ανεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία από 23 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός γενικά αίθριος. Άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία από 25 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

By