Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ο Κλίντον, ο Σαμαράς και η… Μπαρμπαρίγου

Σαμπάνια, φαγητό και επενδύσεις

large-champagne-36

Από τον Ανδρέα Λιβέρη της Dow Chemicals, μέχρι τον πρεσβευτή των ΗΠΑ, Γιαννη Νεγκροπόντε (κατά κόσμος John Negroponte), όλη η αφρόκρεμα της ελληνικής διασποράς συγκεντρώθηκε την περασμένη Τρίτη, 3 Οκτωβρίου, για να τσουγκρίσει ποτήρια γεμάτα με σαμπάνια, στο δείπνο που επιμελήθηκε η γνωστή από την τηλεόραση μαγείρισσα, Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, στην Park Avenue της Νέας Υόρκης, στον αριθμό  583.

Το δείπνο δείπνο που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του «Hellenic Initiative» αποτέλεσε την εναρκτήρια δεξίωση εκδήλωσης με τίτλο «Investing in the Future of Greece- Featuring President Bill Clinton».

Εκτός από τον πρώην πρόεδρο τον ΗΠΑ, που με την ομιλία του έκλεψε τα φώτα της δημοσιότητας, μεταξύ των επίτιμων καλεσμένων ήταν ο έλληνας πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Εκτός από σειρά Ελλήνων επιχειρηματιών που έχουν διαπρέψει στο εξωτερικό, δυναμικό παρόν στο δείπνο έδωσε και όλη η αφρόκρεμα της Wall Street και αυτό όχι τυχαία, καθώς όπως αναφέρει δημοσίευμα των Finacial Times, η Ελλάδα αποτελεί πλέον τη «Γη της Επαγγελίας» για τα μεγαλύτερα ξένα hedge funds.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By