Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ο Κρίστιν Όμποντο και οι περιπέτειες του…

Οι απίστευτες ιστορίες του Κρίστιν Όμποντο… Το νέο απόκτημα της Ξάνθης, που έχει πέσει θύμα απαγωγής, έχει μπλέξει με μαριχουάνα και έχει δικό του νυχτερινό κλαμπ.

thumbnail (2)Ο γεννημένος στις 11 Μαΐου 1984 στην πόλη Γουάρι της Νιγηρίας, Κριστίν Όμποντο αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος.

Ξεκίνησε στην άσημη Plateau United όπου γρήγορα ανακάλυψαν το ταλέντο του οι Ιταλοί. Πήγε στην Περούτζια σε ηλικία 17 ετών το 2001 και είχε μια εξαιρετική χρονιά. Ακολούθησαν κι άλλες ομάδες αλλά, οι πιο ενδιαφέρουσες ιστορίες του δεν αφορούν το ποδόσφαιρο.

Τον Ιούνιο του 2012 έγινε γνωστό ότι έχει πέσει θύμα απαγωγής από ενόπλους στην πατρίδα του. Τότε οι δράστες ζήτησαν από την οικογένειά του περίπου 200 χιλιάδες δολλάρια. Η αστυνομία παρακολουθούσε τα κινητά τηλέφωνα των απαγωγέων και κατάφερε μετά από τρεις ημέρες να τον απελευθερώσει και να συλλάβουν τους δράστες.

Τον Ιούλιο του 2013 και ενώ αγωνιζόταν στην Ντιναμό Μινσκ, ο τότε γενικός διευθυντής της ομάδας Σαργκέι Παβλιούκοβιτς είχε ανακοινώσει ότι αγνοείται η τύχη του Όμποντο. Τελικά, βρέθηκε λίγες ώρες αργότερα στο Ούντινε της Ιταλία περίπου 1500 χιλιόμετρα μακριά από το Μινσκ. Για την ακρίβεια η αστυνομία τον βρήκε σε ένα αυτοκίνητο με δύο Ρουμάνες και έναν φίλο του ενώ κατασχέθηκαν στο αυτοκίνητο 52 γραμμάρια μαριχουάνα.

Ένα χρόνο πριν, είχε κάνει κρυφό γάμο με την για μικρό χρονικό διάστημα φίλη του Μπάρμπαρα. Όσον αφορά την επιχειρηματική του δράση έχει ανοίξει το δικό του νυχτερινό κέντρο στο Λάγος της Νιγηρίας.

By