Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ο κ. Μαρινάκης στο συνέδριο της Θύρας 7

«Ο προπονητής ζήτησε ένα ρόστερ με 22-23 παίκτες, αλλά ίσως έχουμε έναν-δύο περισσότερους»

Marinakis1

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης –μαζί και ο Σωκράτης Κόκκαλης- παρέστησαν στο 7ο παγκόσμιο συνέδριο των οργανωμένων οπαδών της Θύρας 7, που πραγματοποιήθηκε στο  «Γεώργιος Καραϊσκάκης», με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού να αναφέρεται και στα μεταγραφικά του συλλόγου.

Αφού ευχαρίστησε τον κ. Κόκκαλη για την προσφορά του στον Ολυμπιακό, ο κ.Μαρινάκης έκανε τον απολογισμό της περυσινής σεζόν που χαρακτήρισε επιτυχημένη, δίνοντας έμφαση στη νίκη επί της Μάντσεστερ. Φυσικά δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα επεισόδια του ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ: «Όσα έγιναν στην Τούμπα, μας γύρισαν 30 χρόνια πίσω. Ζήσαμε μία κτηνωδία του ποδοσφαίρου».

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού τόνισε την επιθυμία του να συνεχίσει την ερυθρόλευκη δυναστεία και δεν έκρυψε τον πόθο του ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς: να βλέπει ένα γεμάτο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» σε κάθε αγώνα. «Υπάρχει κρίση, αλλά θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας. Ήδη, πέρυσι μειώσαμε τις τιμές των εισιτηρίων και θα μειωθούν ακόμα περισσότερο για τη νέα σεζόν», τόνισε.

Σχετικά με τις μεταγραφές ο κ.Μαρινάκης είπε:  «Εξετάζουμε τις εισηγήσεις του τεχνικού επιτελείου και του προπονητή. Ο προπονητής ζήτησε ένα ρόστερ με 22-23 παίκτες, αλλά ίσως έχουμε έναν-δύο περισσότερους. Στη θέση του σέντερ φορ, του εξτρέμ, και του κεντρικού χαφ, εκεί έχει πέσει το βάρος. Ελπίζω μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας να έχουμε ενισχυθεί σε αυτές τις θέσεις. Έχουμε ασχοληθεί σοβαρά με τους Φινμπόγκασον, Κασάμι, Πουλίδο, Ριέρα. Για κάποιες από αυτές τις περιπτώσεις είμαι αισιόδοξος, για κάποιες άλλες πρέπει να περιμένουμε. Με τον Πουλίδο έχουμε συμφωνήσει. Στο Μεξικό, βέβαια, γίνονται διάφορα. Πολύ δύσκολα, όμως, ο Πουλίδο θα παίξει σε άλλη ομάδα πλην του Ολυμπιακού. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως το Μουντιάλ επηρεάζει τις μεταγραφές όλων των ομάδων».

By