Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ο Λάσμε «σκίασε» τον θρίαμβο του Παναθηναϊκού

Οι Πρωταθλητές επικράτησαν 90-65 του Πανιώνιου, αλλά το μυαλό όλων είναι στον τραυματισμό του Λάσμε.

Image (1)

«Πάγωσε» όλο το ΟΑΚΑ, όταν 7:46 πριν το τέλος της τρίτης περιόδου του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο, ο Στεφάν Λάσμε τραυματίστηκε στο γόνατο.

Σε μία προσπάθειά του, ο Γκαμπονέζος σέντερ που μέχρι τότε είχε 13 πόντους στο παιχνιδι, πάτησε σε πόδι αντιπάλου, με αποτέλεσμα να υπερεκταθεί το γόνατό του. Ο Αφρικανός άσος αμέσως άρχισε να νιώθει έντονους πόνους και μεταφέρθηκε υποβασταζόμενος στον πάγκο, όπου δάγκωνε μια πετσέτα για να αντέξει τον πόνο.

Το ιατρικό τιμ του «τριφυλλιού» δεν κάνει από τώρα εκτιμήσεις και περιμένει να υποβληθεί ο παίκτης σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασής του. Αρχικά υπήρχε έντονη ανησυχία για ζημιά που θα άφηνε αρκετό καιρό εκτός δράσης τον κορυφαίο αμυντικό της περσινής Ευρωλίγκας, σε μία ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο για την ομάδα.

Ωστόσο στη συνέχεια ο Λάσμε σηκώθηκε, περπάτησε, έλεγε πως είναι καλά και το ιατρικό τιμ της ομάδας ανέφερε πως δεν είναι κάτι πολύ σοβαρό. Βέβαια θα μιλάμε με μεγαλύτερη ασφάλεια μετά τις εξετάσεις που θα του γίνουν.

Δεκάλεπτα: 22-16, 40-36 46-46, 90-65

Παναθηναϊκός (Πεδουλάκης): Μπράμος 3, Κάρι 10, Φώτσης 4, Ούκιτς 6, Λάσμε 13, Μαυροκεφαλίδης 10, Διαμαντίδης 5, Γκιστ 17, Παππάς 4, Γιάνκοβιτς 4, Σανγκ, Ματσιούλις 14

Πανιώνιος (Σφαιρόπουλος): ΜακΚόλουμ 16, Σταμάτης, Μοτσενίγκος, Ντούβνιακ 3, Κάρτερ 12, Μίλμπουρν 8, Σκορδίλης 6, Καββαδάς 2, Λανγκφορντ 3, Σίμτσακ, Κυρίτσης 4, Σαλούστρος 9

ΠΗΓΗ: SPORT-FM.GR

(Visited 1 times, 1 visits today)
By