Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ο Λιάπης λείπει στη Μαλαισία για… διακοπές

Χαλαρός και άνετος ο πρώην υπουργός έφυγε στο εξωτερικό για να κάνει Χριστούγεννα σε θερμές χώρες μακριά από τις σκοτούρες που του προκάλεσε η απερισκεψία με το παράνομο τζιπ – Ευρισκόμενος στην Κουάλα Λουμπούρ η σύλληψη στην Λούτσα θα είναι μια μακρινή ανάμνηση…

Σιγά μην καθόταν να σκάσει. Στην εξωτική Μαλαισία των 30 βαθμών Κελσίου και πιο συγκεκριμένα στην πρωτεύουσα Κουάλα Λουμπούρ βρίσκεται από σήμερα το πρωί το πρόσωπο των ημερών ο πρώην υπουργός της ΝΔ Μιχάλης Λιάπης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Λιάπης στις 18.42 το απόγευμα της Τετάρτης πέταξε με πτήση της εταειρίας Qatar Airways με ενδιάμεσο προορισμό την Ντόχα και από κει συνέχισε το ταξίδι του με τελικό προορισμό την Μαλαισία.

liap

 

Όταν ο κ. Λιάπης εμφανίστηκε στην πύλη που οδηγούσε στη φυσούνα του αεροσκάφους έγινε αμέσως αντιληπτός από τους επιβάτες της ίδιας πτήσης και η παρουσία του όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσε ποικίλα σχόλια. Εκείνος προσπάθησε να περάσει όσο απαρατήρητος μπορούσε, πότε χαμηλώνοντας το βλέμμα του και πότε κοιτώντας επίμονα προς την τζαμαρία της πύλης.

Ο κ. Λιάπης ήταν αυτός που είχε αποκαλύψει το ταξίδι του στην Ασία, σε μια προσπάθεια να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Είχε πει κατά τη διάρκεια της κατάθεσης του στον ανακριτή  ότι το αυτοκίνητο το είχε σε αποθήκη στο Πόρτο Ραφτη κι επειδή θα φύγει για ταξίδι στην Ασία το έβγαλε για να το κινήσει, για να μην μείνει από μπαταρία.

«Γι” αυτό το λόγο δεν είχα ούτε το δίπλωμα μαζί», είπε ο πρώην υπουργός που έγινε το απόλυτο trend των ημερών στο hashtag #free_liapis με τις απίθανες δικαιολογίες που επιστράτευσε για να αιτιολογήσει το λάθος που κατά τα άλλα παραδέχθηκε…

Σήμερα το πρωί  ο Μιχάλης Λιάπης δεν εμφανίστηκε στο αυτόφωρο. Ο δικηγόρος του επικαλέστηκε σαν δικαιολογία τα προβλήματα υγείας (είχε ταλαιπωρηθεί από ανεύρυσμα που εμφανίστηκε αιφνιδίως κατά τη διάρκεια… extreme sport) που είχε πριν λίγο καιρό ο πρώην υπουργός.

Και μπορεί τα προβλήματα αυτά να μην του επέτρεψαν να μεταβεί στην Ευελπίδων όμως καθόλου δεν τον εμπόδισαν να ταξιδέψει στην Μαλαισία μέσω Κατάρ για… διακοπές! Τελικώς η εκδίκαση της υπόθεσης πλαστογραφίας του κ. Λιάπη αναβλήθηκε για τις 30 Δεκεμβρίου.

Και στο ενδιάμεσο διάστημα ο πρώην υπουργός θα απολαύσει τις διακοπές του μακριά από τις σκοτούρες των Αθηνών, τα μικροαστικά παράπονα των Μέσων Ενημέρωσης επειδή ξέχασε να πληρώσει τέλη κυκλοφορίας και φόρο πολυτελείας (επί δύο χρόνια, αλλά… ποιος μετραει) και τις θορυβώδεις αντιδράσεις στο νέο φρούτο των λεγόμενων μέσων κοινωνικής δικτύωσης που έχουν το θράσος και πιάνουν στο στόμα τους τον άνθρωπο που κάποτε ήθελε να γίνει πρόεδρος της ΝΔ…

Μικρή λεπτομέρεια: Το συνολικό κόστος του ταξιδιού που κάνει ο κ. Λιάπης στην εξωτική Μαλαισία είναι πολύ μεγαλύτερο των εξόδων που απαξίωσε να καταβάλλει ο πρώην υπουργός στο ελληνικό κράτος για να κυκλοφορεί το θηριώδες τζιπ του νομίμως…

(Visited 1 times, 1 visits today)
By