Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ο μεγιστάνας του κατς θέλει τη Νιουκάστλ

330 εκατ. λίρες για την αγορά του βρετανικού συλλόγου δίνει ο ιδιοκτήτης του WWE

20130923_RAW_HeymanAttack_2

Ο ιδιοκτήτης του κολοσσού των σπορ και της ψυχαγωγίας, World Wrestling Entertainment(WWE), Βινς ΜακΜάχον, φέρεται να ενδιαφέρεται για την αγορά της αγγλικής ποδοσφαιρικής ομάδας Νιουκάστλ και σύμφωνα με δημοσίευμα του «Indepedent» έχει έρθει ήδη σε επαφή με τον νυν ιδιοκτήτη των «ανθρακωρύχων», Μάικ Άσλει.

Ο Άσλει του ξεκαθάρισε ότι δεν σκοπεύει να πουλήσει την ομάδα στο άμεσο μέλλον, όμως προκαλεί ιδιαίτερη αίσθηση το έντονο ενδιαφέρον που δείχνει ο κ. ΜακΜάχον για την αγορά ενός ποδοσφαιρικού συλλόγου.

Από την άλλη, η βρετανική ιστοσελίδα www.winnersports.co.uk  υποστηρίζει πως η επίσημη προσφορά που έχει καταθέσει ο Αμερικανός επιχειρηματίας, αγγίζει τις 330 εκατομμύρια λίρες, γεγονός που βάζει σε «δεύτερες σκέψεις» τον Λονδρέζο ιδιοκτήτη της Νιουκάστλ.

Ο «Βινς» είναι μία ιδιαίτερη μορφή του WWE και παρά την οικονομική του επιφάνεια θεωρείται «τρελός», ενώ η απόφασή του να ασχοληθεί με το αγγλικό ποδόσφαιρο είναι γνωστή εδώ και καιρό.

Το κοινό της Βρετανίας, άλλωστε, λατρεύει το Wrestling και μια πιθανή τέτοια αγορά θα αποτελέσει μια τεράστια επιχειρηματική επένδυση στο Νησί.

By