Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο ναζιστικός χαιρετισμός του Μ. Αρβανίτη στην Κρήτη (+video)

Αναστάτωση έχει προκαλέσει ο ναζιστικός χαιρετισμός στην εκδήλωση ανακοίνωσης του υποψηφίου περιφερειάρχη της Χρυσής Αυγής για την Κρήτη

xryshaugh_kriti680

Αστυνομικός εν ενεργεία είναι ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης της Χρυσής Αυγής όπως ανακοινώθηκε σήμερα από πρωτοκλασάτα στελέχη του Κόμματος στο ξενοδοχείο «Belvedere» στην Χερσόνησο.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με ομιλητές τους Ηλία Κασιδιάρη, Μιχάλη Αρβανίτη και Δημήτρη Κουκούτση. Το ψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής θα φέρει το όνομα «Ελληνική Αυγή» και – όπως ανέφερε ο Ηλίας Κασιδιάρης – υποψήφιος περιφερειάρχης θα είναι ο εν ενεργεία αστυνομικός Γιώργος Σπυρόπουλος από τα Σφακιά.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Μιχάλης Αρβανίτης ύψωσε το χέρι του και χαιρέτισε ναζιστικά, παρουσιάζοντας τον υποψήφιο περιφερειάρχη της «Ελληνικής Αυγής» στο νησί.

Και τον ακολούθησαν όσοι ήταν στο κοινό για να παρακολουθήσουν την εκδήλωση. Και είχαν το θράσος να ξεσπάσουν σε χειροκροτήματα, να σηκωθούν όρθιοι και να τον ακολουθήσουν στο ολίσθημά του!

«Ζήτω η Χρυσή Αυγή» φώναξε ο βουλευτής του κόμματος εν μέσω χειροκροτημάτων. Δίπλα του, ο Ηλίας Κασιδιάρης δε… συμμετείχε.

Δείτε εδώ το βίντεο:

[video_embed][/video_embed]

Ο γεωπόνος Δημήτρης Σταθάκης είναι ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Χανίων, η νομική σύμβουλος της Χρυσής Αυγής Ελένη Παχουλάκη είναι η υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου, ο Κωνσταντίνος Βλατάκης ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου ενώ υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου είναι ο εν ενεργεία εποχικός πυροσβέστης Οδυσσέας Πατεράκης.

By