Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ο Ντάουμ δεν μπορεί να αναδειχθεί σε Ρεχάγκελ…

Την πόρτα του Κριστόφ Ντάουμ κτύπησαν κάποια στιγμή από την ΕΠΟ. Ήταν οι στιγμές πανικού που ακολούθησαν την ήττα από τα Νησιά Φερόες, όταν όλοι.. ψάχνονταν στην Ομοσπονδία. Φυσικά, ακόμη δεν είχε ξεσπάσει ο «πόλεμος» στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου…

9d63eecd2b7d35b37c18163507d3a4aa_LΟ Ντάουμ, με δηλώσεις του στον γερμανικό τύπο, έκανε γνωστό πώς ρωτήθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία, αν είναι ελεύθερος και δεν δεσμεύεται από άλλες υποχρεώσεις. Μάλιστα υποστήριξε πως είχε ερωτηθεί και πριν την (καταστροφική, όπως αποδείχτηκε) συμφωνία με τον Ρανιέρι.

«Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία με έχει καλέσει. Συγκεκριμένα άνθρωπος της ήθελε να ξέρει, αν έχω άλλες δεσμεύσεις. Τώρα περιμένω να μου το πουν κι επίσημα, αλλά έχουμε ξανασυζητήσει πριν από καιρό και πάλι..», είπε μεταξύ άλλων ο Κριστόφ Ντάουμ, ο οποίος από τον Μάρτιο του 2013, είναι ελεύθερος. Μέχρι τότε εργαζόταν στην Μπούρσασπορ στην Τουρκία, ενώ έχει περάσει κι από τις μεγάλες ομάδες της Κωνσνταντινούπολης (Μπεσίκτας, Φενέρμπακτσε).

Ο 61χρονος Γερμανός τεχνικός, θεωρείται από τους πιο εργατικούς, πανέξυπνους και αυστηρούς τεχνικούς. Ωστόσο, έχει και αρκετές ιδιορρυθμίες, αυτές που δεν καταγράφονται εύκολα.

Να σημειωθεί πάντως πως, από την ομάδα της Μπούρσα δεν έφυγε μόνος του. Το έργο του δεν άρεσε και ο Γερμανός ουσιαστικά απομακρύνθηκε. Θεωρείται πολύ «δύσκολος» άνθρωπος και μάλλον δεν …προσφέρεται για τον πάγκο της Εθνικής, όπου τις αποφάσεις θα πάρει ο Γιώργος Καραγκούνης. Μάλλον όμως είναι νωρίς ακόμη να οδηγηθούμε σε επιλογή νέου ομοσπονδιακού καθώς, άλλα προέχουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο…

Β.Μ.

 

By