Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ο Ντόναλντ Στέρλινγκ απορεί με τον εαυτό του…

Αιχμηρό σχόλιο για τον θρύλο του NBA, Μάτζικ Τζόνσον

SPO-BKN-NBA-PLAYOFFS-CLIPPERS-WARRIORS

Ήρθε η ώρα της συγνώμης για τον Ντόναλντ Στέρλινγκ μετά τη γενική κατακραυγή για το ρατσιστικό του παραλήρημα. «Όχι, δεν είμαι ραστιστής» δηλώνει στο CNN ο ιδιοκτήτης των Κλίπερς που τιμωρήθηκε με αποκλεισμό δια βίου από το ΝΒΑ και με  πρόστιμο κάποιων εκατομμυρίων δολαρίων.

«Απορώ κι εγώ πώς είπα τέτοια πράγματα. Δεν ξέρω πώς η κοπέλα αυτή με έκανε να μιλήσω έτσι», λέει ο 80χρονος Στέρλινγκ που θεωρεί πως έπεσε θύμα πλεκτάνης.

«Δεν έχω το δικαίωμα να κάνω κι ένα λάθος μετά από 35 χρόνια; Είμαι καλό μέλος του ΝΒΑ, αγαπώ τη λίγκα και τους συνεργάτες μου. Δικαιούμαι κι εγώ ένα λάθος, ακόμη κι αν είναι τόσο σοβαρό. Δεν θα το ξανακάνω. Αν οι υπόλοιποι ιδιοκτήτες θεωρούν πως δικαιούμαι μια ακόμη ευκαιρία, θα μου τη δώσουν», προσθέτει στη συνέντευξή του ο (μέχρι στιγμής…) ιδιοκτήτης του μεγάλου συλλόγου κι αναρωτιέται πως μπορεί να διορθώσει το σφάλμα του.

Ενώ, μιλώντας για τον Μάτζικ Τζόνσον μάλλον του ρίχνει …βέλη: «Είναι καλός άνθρωπος, σπουδαίος. Όμως, αν έχει κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει τις μειονότητες; Δεν το νομίζω».

Η συνέχεια… επί της οθόνης (στη συνέντευξη του Στέρλινγκ στο μεγάλο αμερικανικό δίκτυο).

Βαγγέλης Μελέκογλου

 

By