Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ο οικοδόμος των Νησιών Φερόες που έφερε τούμπα την Εθνική μας…

O αρχηγός των Νήσων Φερόες, Φρόντι Μπενιάμινσεν, ήταν από τους πρωταγωνιστές της νίκης της εθνικής ομάδας της χώρας του επί της Εθνικής Ελλάδος και από τους βασικούς υπεύθυνους του ποδοσφαιρικού αυτού του ποδοσφαιρικού… ναυαγίου για εμάς.

pegasus_LARGE_t_1301_106416112Τα προς το ζην, ωστόσο, δεν τα βγάζει από το ποδόσφαιρο, έστω και αν ασχολείται με το άθλημα αγωνιζόμενος στην HB Torshvan της πατρίδας του από το 2008 μετρώντας 65 γκολ σε 181 συμμετοχές αν και αγωνίζεται ως στόπερ και αμυντικός μέσος!

Ο 37χρονος τα λεφτά που φέρνει σπίτι του τα βγάζει από το επάγγελμα του οικοδόμου. Τις καθημερινές από το πρωί μέχρι το απόγευμα δουλεύει σε οικοδομές και κουβαλάει σίδερα, προτού ακολούθως πάρει για προπόνηση για να συνεχίσει τη δουλειά του στο χορτάρι.

Η κρατική τηλεόραση των νήσων Φερόες, λοιπόν, δικαίως του έκανε αφιέρωμα κυρίως για τη ζωή του εκτός αγωνιστικών χώρων, με το βίντεο να περιλαμβάνει στιγμές από την αναμέτρηση με την Ελλάδα, ματς στο οποίο αγωνίστηκε ως αμυντικός μέσος και μάλιστα είχε και δοκάρι στο 51′.

 

By