Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Ο Ολάντ πρωταγωνιστεί σε διαφήμιση ενοικίασης αυτοκινήτων

«Κύριε, Πρόεδρε, την επόμενη φορά αποφύγετε το σκούτερ. Η Sixt νοικιάζει αυτοκίνητα με φιμέ τζάμια, από 22 ευρώ την ημέρα…»

Ετσι γράφει σατιρική ολοσέλιδη διαφήμιση εταιρείας ενοικιάσεως αυτοκινήτων, που εμφανίζεται σε όλες τις γαλλικές εφημερίδες, μετά το ροζ σκάνδαλο με πρωταγωνιστή τονΦρανσουά Ολάντ.

Την χιουμοριστική ιδέα την έδωσε το διάσημο πλέον σκούτερ με το οποίο πήγαινε ο πρόεδρος στις συναντήσεις με την Ζουλί Γκαγιέ.

ol

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο παπαράτσι που παρακολουθούσε το διαμέρισμα, ο Ολάντ αποχωρούσε πάλι με σκούτερ, αλλά δεν πήγαινε πολύ μακριά.

Εκανε τον γύρο του τετραγώνου και έμπαινε σε παρακείμενο υπόγειο γκαράζ. Από εκεί έβγαινε ως επιβάτης ενός «συνηθισμένου» πολιτικού αυτοκινήτου.

Η μυστική σχέση με την Γαλλίδα ηθοποιό, και τα παρατράγουδά της, έγιναν χιουμοριστικό βιντεοπαιχνίδι, στο οποίο ο πρόεδρος εμφανίζεται πάλι πάνω στο σκούτερ.

Οποιος θέλει να παίξει πρέπει με το ποντίκι του να βοηθάει τον Γάλλο πρόεδρο να υπερπηδά πάνω στο σκούτερ όλα τα εμπόδια μέχρι να φτάσει στην όμορφη ηθοποιό.

Τα εμπόδια περιλαμβάνουν δημοσιογράφους, παπαράτσι φωτογράφους, την πρώην σύντροφό του Σεγκολέν Ρουαγιάλ, με την οποία έχει τέσσερα παιδιά, και φυσικά την Βαλερί Τριερβελέρ, η οποία υπέστη νευρικό κλονισμό όταν έμαθε ότι ο Φρανσουά την απατά.

Τον γύρο του κόσμου έκανε και ένα σκίτσο των Times του Λονδίνου, που δείχνει τον Φρανσουά Ολάντ να προβάλει μέσα από το στήθος της Μαριάν, της ένδοξης γαλλικής Δημοκρατίας, και να λέει αμήχανος «Θέλω να σας μιλήσω για την οικονομία…»

(Visited 1 times, 1 visits today)
By