Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο Ολυμπιακός θέλει να αλλάξει σελίδα απέναντι στον ΠΑΟΚ

Στη διάθεση του Μίτσελ οι Σαβιόλα – Φουστέρ, δεν υπολογίζει στον Λάζαρ ο Γεωργιάδης

osfppaok

Ο πρώτος και ο δεύτερος του πρωταθλήματος δίνουν την τρίτη τους ποδοσφαιρική συνάντηση για αυτή τη σεζόν στο «Γ. Καραϊσκάκης», με τον Ολυμπιακό να θέλει να ξεφυγεί από το σερί αρνητικών εμφανίσεων και τον ΠΑΟΚ να θέλει να «κλέψει» ένα καλό αποτέλεσμα για τη ρεβάνς στην Τούμπα., στο πρώτο ημιτελικό μεταξύ των δύο ομάδων για το Κύπελλο (στις 19:00).

Ο τίτλος αποτελεί στόχο και για τους δύο μονομάχους. Ο Ολυμπιακός γιατί είναι ο κάτοχός του και θέλει να τον υπερασπιστεί προκειμένου να αποδείξει την ανωτερότητά του και στη δεύτερη τη τάξει εγχώρια διοργάνωση, ο «Δικέφαλος» επειδή χρειάζεται μια επιτυχία που θα σηματοδοτήσει την αλλαγή σελίδας την οποία έφερε η έλευση του Ιβάν Σαββίδη στα διοικητικά του.

Οι αντίπαλοι μοιράστηκαν τις νίκες στο πρωτάθλημα, με την πειραϊκή ομάδα να επικρατεί με το ευρύ 4-0 στον αγώνα του πρώτου γύρου και τον ΠΑΟΚ να «απαντά» με 2-1 στη Θεσσαλονίκη, σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι.

Ο Μίτσελ είδε τους Σαβιόλα και Φουστέρ να είναι στην κατάσταση που ήθελε στην τελευταία προπόνηση και τους πήρε στην αποστολή καθώς ποντάρει πολύ στην κλάση και την εμπειρία τους, ενώ οι υπόλοιποι της 18αδας είναι οι, Μέγιερι, Ρομπέρτο, Κάμπελ, Ντομίνγκεζ, Χολέβας, Μανιάτης, Μανωλάς, Μαρκάνο, Εντινγκά, Παπαδόπουλος, Πέρεζ, Σάλιακας, Σαλίνο, Σάμαρης, Βαλντέζ και Βούρος.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Γεωργιάδης δεν υπολογίζει στους τραυματίες Γκσπούρνινγκ, Λάζαρ και Χούσεν. Στην αποστολή ο τεχνικός του ΠΑΟΚ έχει πάρει τους, Γλύκο, Γιακουμή, Λίνο, Τζαβέλλα, Σπυρόπουλο, Κατσουράνη, Βίτορ, Ινσαουράλδε, Σκόνδρα, Κίτσιου, Κάτσε, Νάτχο, Νίνη, Λούκας, Στοχ, Βούκιτς, Σαλπιγγίδη, Αθανασιάδη και Κουλούρη.

By