Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ο Ολυμπιακός σκόραρε πέντε φορές στο δεύτερο ημίχρονο

Εκπληκτικός ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες με ένα γκολ και τρεις ασίστ στο παιχνίδι.

1Οι «ερυθρόλευκοι» αγωνίστηκαν με λευκά περιβραχιόνια με την αναγραφή «8-2-1981», το ίδιο φορούσε και ο Μίτσελ Γκονθάλεθ στον πάγκο, καθώς η αναμέτρηση διεξήχθη την ημέρα που συμπληρώνονταν 33 χρόνια από την τραγωδία της Θύρας 7.

Οι φίλοι της Βέροιας άφησαν λουλούδια μπροστά από το πανό των εκδρομέων φίλων του Ολυμπιακού, το οποίο έγραφε «αδέρφια ζείτε, εσείς μας οδηγείτε… 8/2/1981», ενώ οι παίκτες των Πειραιωτών σήκωσαν αντίστοιχο πανό μπροστά από τους οπαδούς της ομάδας τους.

Πολύ νερό έπεφτε στον αγωνιστικό χώρο πριν την έναρξη της αναμέτρησης, με την βροχή να συνεχίζεται κατά την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου. Ο αγωνιστικός χώρος παρέμενε σε καλή κατάσταση, όμως το τερέν ήταν γλιστερό, γεγονός που φάνηκε να επηρεάζει περισσότερο τους φιλοξενουμένους και λιγότερο τους γηπεδούχους στο αρχικό 45λεπτο.

Με ένα γκολ και τρεις ασίστ από τον Ντομίνγκες στην επανάληψη, ο Ολυμπιακός έφτασε στο νικηφόρο 5-0 επί της Βέροιας, συνεχίζοντας την αήττητη πορεία του στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Ταυτότητα αγώνα

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Βέροιας

Βέροια (Ντόστανιτς): Καντιμοίρης, Σιόντης, Σισοκό (57′ Ντόγος), Όστοϊτς, Βέρτζος (51′ Τζημογιάννης), Βεργώνης, Μάνος, Καλτσάς (61′ Ισμαέλ), Μπαργκάν, Παυλίδης, Μπεν.

Αναπληρωματικοί: Ζεζίνιο, Ντόγος, Λόπεθ, Τζημογιάννης, Κομόλοφ, Γκονσάλβες, Μεληκιώτης.

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Παπάζογλου, Μανωλάς, Μαρκάνο, Μπονγκ, Εντινγκά, Σάμαρης (58′ Μανιάτης), Κάμπελ (71′ Ιμπαγάσα), Πέρες, Ντομίνγκες, Στσέποβιτς (58′ Ολαϊτάν).

Αναπληρωματικοί: Μέγκιερι, Πελέ, Σαβιόλα, Ιμπαγάσα, Παπαδόπουλος, Ολαϊτάν, Μανιάτης.

Γκολ: -/ 59′ Ντομίνγκες, 69′ Πέρες, 70′ και 90+2′ Ολαϊτάν, 85′ Μανιάτης

Κάρτες: -/ 90′ Μαρκάνο

By