Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ο Ολυμπιακός στην καλύτερη φετινή του (εντός συνόρων) εμφάνιση, 5-1 τον Πανθρακικό

Την καλύτερη του φετινή εμφάνιση στο πρωτάθλημα πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός επικρατώντας με 5-1 το Πανθρακικού και χάνοντας σωρεία ευκαιριών.

pegasus_LARGE_t_1041_106409847_type12395Οι Πειραιώτες, με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή τους, ήταν καταιγιστικοί κάτι που φαίνεται κι από τις τελικές τους προσπάθειες (29 με 18 στον στόχο)! Εξαιρετικός για άλλο ένα ματς ήταν ο Τσόρι, που σκόραρε με πέναλτι στο 36′, ηγέτης στο κέντρο ο Μπουχαλάκης που είχε κι αυτός γκολ στο 39′, ενώ σε πολύ υψηλό επίπεδο κυμάνθηκε και η απόδοση του Γιαννούλη, καθώς και του Διαμαντάκου. Τα άλλα γκολ σημείωσαν οι Αυλωνίτης (67′), Διαμαντάκος (84′) και Μήτρογλου (90′). Με πέναλτι σκόραρε ο Κάσες στο 79′ . Κορυφαίος του αγώνα, ο Πασχαλάκης ο οποίος, παρά τα 5 γκολ που δέχτηκε, έσωσε πολύ περισσότερα… Στις ευκαιρίες του Ολυμπιακού και δύο δοκάρια.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος για το παιχνίδι που κάναμε σήμερα. Ήταν λίγα τα πέντε γκολ που πετύχαμε βάσει της απόδοσής μας. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εμφάνιση των παικτών μου και ιδιαίτερα από τους Μπουχαλάκη και Γιαννούλη, οι οποίοι έδειξαν ότι έχουν άριστο επίπεδο», ήταν τα πρώτα λόγια του Μίτσελ μετά το παιχνίδι-«πάρτι» για τους ερυθρόλευκους που ενθουσίασαν τον κόσμο που πήγε στο γήπεδο αλλά και όσους φίλους τους παρακολούθησαν το ματς από την τηλεόραση.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Αυλωνίτης, Μποτία, Γιαννούλης, Μιλιβόγεβιτς, Μπουχαλάκης, Ντοσεβί (75′ Μήτρογλου), Αφελάι (56′ Φουστέρ), Ντομίνγκες (69′ Ντουρμάζ), Διαμαντάκος.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Πασχαλάκης, Παπαγεωργίου, Τζάνης, Κάσες, Σερφά (46′ λ.τρ. Τσουμάνης), Μπαϊκαρά, Χρήστου, Καθάριος (60′ λ.τρ. Μεχία), Αράμπα (80′ Λίτσκας), Λαδάκης, Ποτουρίδης.

By