Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ο Ολυμπιακός του εκκωφαντικού 3-0 επί της Μίλαν και το συγκινητικό μήνυμα του Αριέλ Ιμπαγάσα…

«Ήταν μια πολύ καλή αρχή. Ένα πολύ καλό παιχνίδι για εμάς. Παίξαμε πολύ καλά τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που καταφέραμε να νικήσουμε τη Μίλαν», δήλωσε ο Νταβίντ Φουστέρ για το 3-0 επί των Ιταλών.

thumbnail (3)«Η προσαρμογή μας είναι γρήγορη. Πιστεύουμε ότι οι νέοι παίκτες μπορούν να προσφέρουν πολλά. Είναι όλοι πολύ καλοί παίκτες». Ενώ, για τον αγώνα που ακολουθεί απέναντι στη Λίβερπουλ, σημείωσε: «Θα είναι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο. Παίξαμε και πέρυσι κόντρα στην Λίβερπουλ . Εκτός απ” ότι μας βοηθάνε στην προετοιμασία αυτά τα ματς, πάντα μας ενδιαφέρει να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα για να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται στο τουρνουά», πρόσθεσε ο Ισπανός άσος του Ολυμπιακού.

BtZkfZhCEAAcvB0Στο μεταξύ, οι παίκτες του Ολυμπιακού ακολουθούν πιστά πλέον την προσφιλή τους και αγαπημένη τους όπως φαίνεται συνήθεια να ανεβάζουν φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η αποστολή των ερυθρολεύκων αναχώρησε από το Τορόντο με προορισμό το Σικάγο και ο Ερίκ Αμπιντάλ ανέβασε στον λογαριασμό του στο twitter παρέα με τον Παϊτίμ Κασάμι: «Απογειωνόμαστε για Σικάγο μαζί με τον Ελβετό»…

Το συγκινητικό μήνυμα του Αριέλ

thumbnail (2)Κι ενώ ο απόηχος του θριαμβευτικού 3-0 του Τορόντο εξακολουθεί, ήρθε μια άλλη είδηση από το ερυθρόλευκο στρατόπεδο που αφορά την αποχώρηση του Άριελ Ιμπαγάσα από την αγωνιστική δράση μετά από τέσσερα χρόνια επιτυχιών και τίτλων στον Ολυμπιακό, αλλά και το περιεχόμενο μιας επιστολής που συγκινεί. Να σημειωθεί ότι ο Ιμπαγάσα δέχτηκε πρόταση να συνεργαστεί με τους ερυθρόλευκους από άλλο πόστο. Η επιστολή του:

«Αγαπημένε Ολυμπιακέ, έφτασε η ώρα για έναν αποχαιρετισμό που θα είναι σύντομος. Δεν πρόκειται για ένα «αντίο», αλλά για ένα «εις το επανιδείν». Γιατί η ζωή μου και η επαγγελματική μου μοίρα είναι συνδεδεμένη με αυτόν τον σύλλογο, χάρη στον Πρόεδρο, Βαγγέλη Μαρινάκη, που μου πρότεινε να επιστρέψω και να δουλέψω εδώ στο μέλλον. Γι’ αυτό η οικογένειά μου κι εγώ θα είμαστε αιώνια ευγνώμονες στον Πρόεδρο για την ευκαιρία να συνεχίσουμε να ζούμε στην Ελλάδα, στην Αθήνα και πάνω από όλα μαζί με την οικογένεια του Ολυμπιακού. Θέλω να ευχαριστήσω επίσης όλους και κάθε ένα ξεχωριστά τα άτομα που αυτά τα 4 χρόνια μου έμαθαν να αγαπώ και να σέβομαι τα χρώματα αυτού του συλλόγου, του Ολυμπιακού. Τους παίκτες, τους φροντιστές, τους μασέρ, τους γιατρούς, τις γραμματείς, τους μεταφραστές, το τεχνικό επιτελείο. Ένα ευχαριστώ σε όλους και πάνω από όλα σε έναν προς έναν οπαδό κι επίσης στη Θύρα 7 που με στήριξαν σε κάθε αγώνα, τόσο στο Καραϊσκάκη, όσο και στην υπόλοιπη χώρα. Με έκαναν να αισθανθώ αγαπητός κάθε στιγμή. Ευχαριστώ, τι παραπάνω μπορεί να ζητήσει ένας ποδοσφαιριστής; Πρόεδρε, αυτά τα 4 χρόνια κατακτήσαμε 4 Πρωταθλήματα και 2 Κύπελλα Ελλάδας, είχαμε μεγάλες επιτυχίες στην Ευρώπη! Κύριε Βαγγέλη Μαρινάκη, φίλε, θα σου είμαι για πάντα ευγνώμων… Ζήτω ο Ολυμπιακός. Αριέλ Ιμπαγάσα 7″.

By