Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Ο Πάγκαλος «φούσκωσε» τα ποσοστά της Δούρου

Οι ύβρεις του πρώην υπουργού λειτούργησαν υπέρ της υποψηφίας Περιφερειαρχή Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ

odysseaskonstantinop

 

Στην επίθεση που εξαπέλυσε ο Θόδωρος Πάγκαλος προ ημερών αποδίδουν πολιτικοί αναλυτές και δημοσκόποι την άνοδο του ποσοστού της υποψηφίας Περιφερειάρχη Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένας Δούρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την ημέρα που ο Θόδωρος Πάγκαλος επιτέθηκε με αήθεις και απαράδεχτους χαρακτηρισμούς κατά της κυρίας Δούρου, η υποψήφια της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη μεγαλύτερη Περιφέρεια της χώρας άρχισε να καλύπτει στις μετρήσεις που διεξάγονταν μέχρι χθες τη διαφορά με τον έτερο υποψήφιο Περιφερειάρχη, Γιάννη Σγουρό, φτάνοντας στο σημείο να την εξαλείψει.

Έτσι, σύμφωνα με την έρευνα της Metron Analysis το βράδυ της Παρασκευής, η Ρένα Δούρου εμφανίζεται με οριακό προβάδισμα έναντι του νυν Περιφερειαρχή.

Υπενθυμίζεται ότι την ίδια μέρα που σημειώθηκε η επίθεση του κ. Πάγκαλου, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος είχε χαρακτηρίσει απαράδεχτες και προκλητικές τις δηλώσεις Πάγκαλου.

«Δεν ξέρω αν θα ψηφίσει ΝΔ ή Ποτάμι, αλλά μάλλον έγινε χορηγός του ΣΥΡΙΖΑ» ήταν το αιχμηρό του σχόλιο από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

By