Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ο Παναθηναϊκός των… κορμοράνων και οι ανησυχίες της ΑΕΚ για τη Νέα Φιλαδέλφεια…

Η απόφαση του Ελεγκτικού Συμβουλίου να μπλοκάρει την επιχορήγηση ύψους 7 εκ. ευρώ στον Παναθηναϊκό για την ανάπλαση (αναβάθμιση πέστε το) του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, είναι γεγονός πως προκάλεσε την έντονη ανησυχία και στις τάξεις των ανθρώπων της ΑΕΚ.

leoforosΗ περίπτωση του Παναθηναϊκού όμως δεν είναι ίδια με αυτή της ΑΕΚ.

Είναι χαρακτηριστικό πως η απόφαση που πάρθηκε από το 6ο Θερινό Κλιμάκιο του Ελεγκτικού Συνεδρίου στηρίχτηκε στο ότι θεωρεί πως σε πέντε χρόνια θα είναι… έτοιμο το γήπεδο στον Βοτανικό στο πλαίσιο της διπλής ανάπλασης και έτσι δεν θα πρέπει να ξοδευτούν ασκόπως χρήματα.

Μιλάμε για απίστευτη αστειότητα βέβαια, καθώς κάτι τέτοιο… δεν υπάρχει!

Ούτε στον αιώνα… τον άπαντα θα φτιάξει γήπεδο στον Βοτανικό ο Παναθηναϊκός κάτω από αυτές τις συνθήκες! Πως να το καταφέρει, με τι χρήματα, με ποια επιχορήγηση!

Τι λένε οι άνθρωποι (και, δη, αυτοί που αποφασίζουν -μα, ΤΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΙ!). Και μιλάμε για παντελώς άσχετους. 

Ποιος τους είπε να τα λένε αυτά; Πως να φτιάξει γήπεδο ο Παναθηναϊκός στο Βοτανικό; Δεν γίνεται (πια)! Από την εποχή των… κορμοράνων (και των ενστάσεων των… αγανακτισμένων πολιτών -ένας ή δύο μόνο, ήταν κάτοικοι της περιοχής...) αυτό, τελείωσε.

Επομένως…

Μόνο η Λεωφόρος έμεινε.

Δεν (τη) θέλει όμως ο Καμίνης, Τόχει διαμηνύσει άλλωστε…

Τέλος πάντων, στο στρατόπεδο των κιτρινόμαυρων κάθονται πλέον σε… αναμμένα κάρβουνα.

Το προσεχές διάστημα θα περάσει από έλεγχο και η απόφαση του πρώην περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρού, για την επιδότηση ύψους 20 εκατ. ευρώ για το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και μία ανατρεπτική απόφαση μπορεί να προκαλέσει αλυσιδωτά προβλήματα στο τεράστιο αυτό project.

Το απίστευτο της όλης υπόθεσης είναι ότι η απόφαση μπορεί να προσβληθεί, αλλά μόνο από την Περιφέρεια. Δηλαδή από τη Ρένα Δούρου. Η κα Δούρου βέβαια, έχει ταχθεί κατά τέτοιων ενεργειών κι αυτό είναι γνωστό τοις πάσι. Άρα…

Να σημειώσουμε, αναφορικά με την περίπτωση του Παναθηναϊκού και πάλι ότι, ΠΑΕ και Ερασιτέχνης σήκωσαν τη… σημαία φωνάζοντας πως δεν πρόκειται να κάνουν πίσω και ότι, έδρα της ομάδας είναι μόνο η Λεωφόρος.

Τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά, όσο μπορεί σε κάποιους να φαίνονται. Από σήμερα κι όλας αναμένεται το παιχνίδι να χοντρύνει, με τον Παναθηναϊκό να αντιστέκεται στις όποιες επιτάσσεις (του) ζητούν να φύγει από τη Λεωφόρο και να πάει στον Βοτανικό. Εκεί όπου, όταν ….ετοιμαζόταν να το κάνει, προέκυψαν οι περίφημοι… κορμοράνοι των «…αγανακτισμένων πολιτών».

(Όχι, ο Βωβός δεν ανήκε σ αυτούς!).

Β.Μελέκογλου

By