Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Ο ΠΑΟΚ 1-1 στο πέμπτο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους…

Πήρε το… βάπτισμα ο Φακούντο Περέιρα στο φιλικό του ΠΑΟΚ με την ολλανδική Καμπούρ (1-1), με σκόρερ τον αδικημένο του Μουντιάλ Κλάους Αθανασιάδη…

thumbnailΟ ΠΑΟΚ από αυτό το -πέμπτο και τελευταίο, επί ολλανδικού εδάφους- φιλικό κρατά το γκολ του Αθανασιάδη και το ντεμπούτο του Περέιρα ο οποίος έδειξε πολύ καλά στοιχεία, έστω και αν δεν ήταν απόλυτα έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης.

Ο δικέφαλος προηγήθηκε με το τέρμα του Κλάους στο 14′ μετά από σέντρα του Μάρτενς και είχε ευκαιρίες, κυρίως από στημένες φάσεις για να φτάσει στην επίτευξη ενός ακόμη τέρματος. Στο 36′ ο Βίτορ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι με κεφαλιά και τέσσερα λεπτά αργότερα η ολλανδική ομάδα έφτασε στην ισοφάριση, όταν από μακρινό φάουλ του Μέλεγκ η μπάλα πήρε πολύ ύψος και κατέληξε στο δεξί παραθυράκι του Μελίσσα (είχε αντικαταστήσει λίγο νωρίτερα τον Ιτάνζ).

Στο δεύτερο μέρος ο Άγγελος Αναστασιάδης άλλαξε όλη την 11αδα του με τον Φακούντο Περέιρα να παίρνει θέση στον αγωνιστικό χώρο, καταφέρνοντας να παρουσιάσει καλά δείγματα.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε με αυτόν τον τρόπο την προετοιμασία του στην Ολλανδία μετά από 17 μέρες.Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ Α” ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Ιτάνζ (32′ Μελίσσας), Βίτορ, Κατσικάς, Κίτσιου, Ρατς, Σαββίδης, Τζανδάρης, Γκολάσα, Μάρτενς, Κουλούρης, Αθανασιάδης.

ΠΑΟΚ Β” ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Γιακουμής, Κωνσταντινίδης, Σκόνδρας, Κιόσε,Σπυρόπουλος,Πολύζος Παναγιωτούδης, Κάτσε, Πόζογλου, Περέιρα, Μακ.

 

By