Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ο πιο αποδεκτός CEO των ΗΠΑ!

Η εταιρεία στην οποία οι εργαζόμενοι αγαπούν περισσότερο τον CEO τους, περισσότερο από κάθε άλλη, είναι αυτή του LinkedIn.

1 Αυτό αναφέρουν τα αποτελέσματα μελέτης του Glassdoor, στην οποία οι υπάλληλοι του επιχειρηματικού social δικτύου δείχνουν την εκτίμησή τους στο πρόσωπο του Jeff Weiner σε ποσοστό 100%. Από τις υπόλοιπες εταιρείες που συμπεριλήφθηκαν στις μετρήσεις, ο Mark Zuckerberg του Facebook έπεσε από την περσινή πρώτη θέση στην ένατη φέτος, με ποσοστό αποδοχής 93%.

Όσο για την κατάκτηση του κορυφής από τον  Weiner, φαίνεται πως η διαφάνεια με την οποία λειτουργεί η εταιρεία και οι ευρείες συσκέψεις που πραγματοποιεί σε εβδομαδιαία βάση με το προσωπικό του, είναι μερικά στοιχεία που οδήγησαν σε αυτό το αποτέλεσμα. «Τα προνόμια που απολαμβάνουμε είναι φανταστικά» υποστήριξε ένας εκ των υπαλλήλων.

Συνολικά, οι τεχνολογικοί leaders έχουν ισχυρή παρουσία στη λίστα του Glassdoor, καθώς σε αυτή συμπεριλαμβάνονται οι Larry Paige της Google (10ος με 93%), Tim Cook της Apple (17ος με 92%), Jeff Bezos της Amazon (32ος με 86%) και Marisa Mayer της Yahoo (49η με 79%).Μάλίστα, η Mayer ήταν η δεύτερη θηλυκή συμμετοχή, με την έτερη να είναι αυτή της Sharen Turney της Victoria’s Secret (34η με 85%).  

By