Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ο πιστολέρο του Παρισιού

Φωτογραφίες του δράστη των δύο ένοπλων επιθέσεων στη Liberation  και στη Societe Generale έδωσε στην δημοσιότητα η γαλλική αστυνομία

drastisΦωτογραφίες του δράστη της διπλής ένοπλης επίθεσης τη Δευτέρα στα γραφεία της Liberation και της Societe Generale στο Παρίσι έδωσε στη δημοσιότητα η γαλλική αστυνομία προκειμένου να καταφέρει να συλλέξει πληροφορίες και να τον συλλάβει.

Οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τον δράστη να κάθεται σε στάση λεωφορείου, κοντά στα γραφεία της εφημερίδας, λίγο πριν το χτύπημα στην Liberation και έξω από τα γραφεία της Societe Generale.

Οι γαλλικές αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του και από την περιγραφή που έχουν δώσει πρόκειται για  άντρα με χαρακτηριστικά Ευρωπαίου, ύψος 1,75. έως 1,80μ. , μούσι τριών ημερών, που φορούσε γυαλιά, ένα χακί παλτό (πάνω από το γόνατο), ένα κασκέτο ή μπερέ και είχε μαζί του έναν αθλητικό σάκο.

drastis 1

Ήδη, η εγκληματολογική υπηρεσία της αστυνομίας έχει λάβει «πολλές εκατοντάδες τηλεφωνήματα» μετά την έκκληση για πληροφορίες που απηύθυνε  το βράδυ ο εισαγγελέας του Παρισιού. «Πρέπει να τα επαληθεύσουμε και αυτό θα πάρει χρόνο», τόνισε πηγή προσκείμενη στην υπόθεση..

Την ίδια ώρα ενισχυμένα είναι τα μέτρα ασφαλείας σε κτίρια όπου στεγάζονται μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Η εισαγγελία θεωρεί πως οι δύο επιθέσεις συνδέονται με εκείνη προ ημερών στο BFMTV.

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
By