Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ο Πλατανιάς θριαμβευτής της μάχης της Κρήτης (3-0 τον Εργοτέλη)!

Ο Πλατανιάς πήρε την πρώτη… μάχη της Κρήτης (3-0 τον Εργοτέλη)!

3bde56135330eb0fc854f85f3b49fddd_LΗ ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου ήταν η απόλυτη κυρίαρχος στο Παγκρήτιο, κόντρα στον Εργοτέλη και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Θανάση Τσουράκη που πέτυχε το πρώτο γκολ και δημιούργησε το δεύτερο, έφτασε στο άνετο 3-0, κατακτώντας τους πρώτους βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα (ο Γκόμεζ στο 49′ το άλλο γκολ).

Από την άλλη, ούτε οι αλλαγές του Δερμιτζάκη βοήθησαν ιδιαίτερα καθώς η λειτουργία της ομάδας των Χανίων στα μετόπισθεν ήταν εξαιρετική σε όλη τη διάρκεια του ματς. Στα τελευταία λεπτά οι γηπεδούχοι «έκλεισαν» τους παίκτες του Πλατανιά στην περιοχή, που όμως βρήκαν και πάλι τον δρόμο προς τα δίχτυα καθώς σε αντεπίθεση στο τελευταίο λεπτό (90+3′) ο Τόρες έκανε το 3-0.

Εργοτέλης (Παύλος Δερμιτζάκης): Τσέρνι, Πίτσος (80′ Κούρεζ), Σενατί, Τζανακάκης, Κοζορώνης, Καζναφέρης (38′ Νόσκοβιτς), Γιουσούφ, Παντελάκης, Χαλκιαδάκης (68′ Κούρτης), Μπογκντάνοφ, Βλαχοδήμος

Πλατανιάς (Γιάννης Χριστόπουλος): Ολίμπα, Νέπλιακ, Κουλιμπαλί, Γιάγια, Ιτούα, Μαχαμάτ, Αγκιλέρα, Τσουράκης (87′ Γουνδουλάκης), Μενδρινός (83′ Μιλούνοβιτς), Γκόμες (72′ Ζαραδούκας), Τόρες.

By