Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ο Πλούταρχος ζήτησε 1 εκατ. ευρώ από τη Δούρου

Για την παραγωγή ντοκιμαντέρ για την Αττική με παρουσιαστή τον ίδιο

ploutarxos-614x378

Σε μια δυσάρεστη κατάσταση βρέθηκε η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου προ ημέρων, όταν σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso» δέχθηκε μια απρόσμενη και άκρως σοκαριστική, όπως τελικά αποδείχθηκε από τον γνωστό τραγουδιστή, Γιάννη Πλούταρχο και την τηλεπερσόνα, Ρούλα Χάμου.

Αν και κατά το τελευταίο δίμηνο, αφότου ανέλαβε τα καθήκοντά της, η κυρία Δούρου αποφεύγει τις πολλές εμφανίσεις στα μέσα ενημέρωσης, στην Περιφέρεια Αττικής ακολουθεί άλλη τακτική. Συνηθίζει να δέχεται χωρίς πρόβλημα τα πρόσωπα που της ζητούν συνάντηση, πολύ περισσότερο όταν έχουν όταν έχουν κάποια επίσημη ιδιότητα ή δημόσιο ρόλο, αρκεί το αίτημα να υποβληθεί – με αριθμό πρωτοκόλλου- μέσω των αρμόδιων υπηρεσιών. Με τον τρόπο αυτό αποφεύγει τις κακοτοπιές των ιδιωτικών συναντήσεων, καθώς είναι πολλά τα ανοιχτά μέτωπα που κληρονόμησε στην περιφέρεια, ενώ ταυτόχρονα δεν αφήνει περιθώριο να δεχτεί κριτική ότι έχει γίνει απρόσιτη λόγω του υψηλού αξιώματος που ανέλαβε.

Όταν λοιπόν ενημερώθηκε από τους συνεργάτες της ότι εκκρεμεί αίτημα για συνάντηση από τον Γιάννη Πλούταρχο και τη Ρούλα Χάμου, δεν μπορούσε να σκεφτεί τι ακριβώς θα της ζητούσαν. Το ραντεβού πάντως όχι μόνο την απογοήτευσε αλλά και την προβλημάτισε. Οι δυο επισκέπτες, ύστερα από τις πρώτες φιλοφρονήσεις και τις ευχές, της ανέπτυξαν το σχέδιό τους για την παραγωγή ενός ντοκιμαντέρ που θα προβάλει τις ομορφιές της Αττικής και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την προσέλκυση τουριστών.

Στο ντοκιμαντέρ θα εκτελούσε χρέη παρουσιαστή ο δημοφιλής τραγουδιστής, ενώ η Ρούλα Χάμου θα αναλάμβανε τη γενικότερη επιμέλεια της παραγωγής, καθώς τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τον τομέα αυτό. Η κυρία Χάμου έχει υπάρξει στα πάνελ πολλών εκπομπών της τηλεόρασης. Η ιδέα ακούστηκε κατ” αρχήν πολύ καλή αλλά όταν η συζήτηση έφτασε στο «δια ταύτα» η Περιφερειάρχης έμεινε άφωνη. Ο προϋπολογισμός για μία τέτοια παραγωγή θα έφτανε ούτε λίγο ούτε πολύ στο εξωφρενικό ποσό του 1.000.000 ευρώ! Η περιφερειάρχης αρκέστηκε στο να αρνηθεί ευγενικά το αίτημα τονίζοντας ότι η περιφέρεια δεν μπορεί να διαθέσει ένα τέτοιο ποσό σε περίδο κρίσης.

Ο διάσημος τραγουδιστής αντέδρασε αμέσως στο δημοσίευμα απαντώντας ότι ουδέποτε δεν πραγματοποίησε συνάντηση με την κυρία Δούρου.

Η ανακοίνωση του κ. Πλούταρχου: «Η ρυπαρότητα της εφημερίδος «ESPRESSO» ξεπέρασε κάθε όριο στο φύλλο του Σαββατοκύριακου 15 – 16.11.2014.

Αντιπαρέρχομαι στο πρωτοσέλιδο ψευδέστατο δημοσίευμα της ανωτέρω εφημερίδας, στο οποίο αναφέρεται ότι, δήθεν, απαίτησα ποσό 1.000.000 ευρώ από την Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου,  για δήθεν, παραγωγή ενός ντοκιμαντέρ που θα προέβαλλε τις ομορφιές της Αττικής και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την προσέλκυση τουριστών.

Διαψεύδω κατηγορηματικά το ανωτέρω συκοφαντικό και απαξιωτικό για το πρόσωπό μου δημοσίευμα που ανηπαρήχθη  από μέρος του ηλεκτρονικού τύπου, δεδομένου του ότι ουδέποτε πραγματοποίησα συνάντηση με την νεοκλεγείσα Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου και ουδεμία πρόταση παραγωγής ντοκιμαντέρ έκαμα, καθώς καμία σχέση δεν έχω επιχειρηματικά με παραγωγή των ντοκιμαντέρ.

Για το αληθές αυτό γεγονός μπορεί να ερωτηθεί και το γραφείο της ίδιας της Περιφερειάρχου Αττικής ή η ίδια η Περιφερειάρχης, Ρένα Δούρου για να διαψεύσουν το κατάπτυστο δημοσίευμα.

Το Λόγο κατά των συκοφαντών μου θα έχει η Δικαιοσύνη. Δεν επιτρέπω άλλο τη στοχοποίησή μου με ανυπόστατα και άθλια δημοσιεύματα».

 

 

By