Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ο πονοκέφαλος των Βραζιλιάνων για τον τελικό και τα μέτρα ασφαλείας…

Πολλαπλασιάζονται οι δυνάμεις ασφαλείας στη Βραζιλία καθώς, το αρχικό πλάνο για την επιστράτευση 11.540 αστυνομικών και 1000 στρατιωτικών για την τήρηση των μέτρων ασφαλείας του τελικού κρίθηκε ανεπαρκές στη διάρκεια της σύσκεψης ανάμεσα στον υπουργό δικαιοσύνης, της ομοσπονδιακής κυβέρνησης του Ρίο και αξιωματούχων της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας!

thumbnail (6)
Ο υπουργός Χοσέ Εδουάρδο Καρντόζο ανέφερε ότι εκ των πραγμάτων είναι αναγκασμένοι να αυξήσουν τα μέτρα ασφαλείας μετά την ασταμάτητη έλευση Αργεντινών στην ευρύτερη περιοχή του Ρίο.
Όπως ήδη έχει αναφερθεί περισσότεροι από 100.000 Αργεντινοί θα περάσουν τα σύνορα με τελικό προορισμό το Ρίο ντε Τζανέιρο. Μετά την εξέλιξη αυτή αποφασίστηκε να αυξηθούν σε 26.000 οι αστυνομικοί και οι στρατιωτικοί που θα είναι άγρυπνοι φρουροί της τάξης την Κυριακή.

«Μπορεί να αποκλειστήκαμε στον αγωνιστικό χώρο από την Γερμανία αλλά θέλουμε να εισπράξουμε το χειροκρότημα όλου του κόσμου για την οργάνωσή μας» πρόσθεσε ο κ.Καρντόζον που δεν θάθελε κανείς να είναι στη θέση του μέχρι να τελειώσει το Μουντιάλ…

By