Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Ο Σαμαράς στις Βρυξέλλες για τον Καραμανλή

Στις Βρυξέλλες θα βρεθεί στις 15 Οκτωβρίου ο Αντώνης Σαμαράς με αφορμή εκδήλωση για τον Κωνσταντίνο Καραμανλή.

Samaras Maximou
Menelaos Myrillas © FOSPHOTOS

Με αφορμή εκδήλωση για τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, που συνδιοργανώνουν το “Ιδρυμα «Κ.Καραμανλής»και το Ίδρυμα Κόνραντ Αντενάουερ, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς θα βρεθεί στις 15 Οκτωβρίου στις Βρυξέλλες, σε μία άκρως κρίσιμη για την ελληνική οικονομία συγκυρία.

Ο επίκαιρος τίτλος της εκδήλωσης είναι «Η αναγκαιότητα της Ευρώπης» και το γεγονός ότι σε αυτή θα συμμετέχουν σημαντικοί Ευρωπαίοι αξιωματούχοι, αλλά και ότι συνδιοργανώνεται από το think tank των Γερμανών Χριστιανοδημοκρατών, καθιστά την επίσκεψη του κ.Σαμαρά ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα, αν και δεν είναι μέχρι στιγμής γνωστό εάν θα έχει κάποιες άλλες συναντήσεις στην πρωτεύουσα της ΕΕ.

Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι εκτός από τον πρωθυπουργό, ο Πέτρος Μολυβιάτης εκ μέρους του Ιδρύματος «Κ.Καραμανλής», ο Χανς Γκερτ Πέτερινγκ, πρόεδρος του Ιδρύματος Αντενάουερ, ο Μάρτιν Σουλτς πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου και στέλεχος των Ευρωπαίων Σοσιαλδημοκρατών , ο Γιάνους Λεβαντόφσκι επίτροπος Προϋπολογισμόυ  και στέλεχος του ΕΛΚ και η Ελληνίδα Επίτροπος για θέματα Αλιείας Μαρία Δαμανάκη. Την εκδήλωση θα κλείσει ο ευρωβουλευτής της Ν.Δ Γιώργος Κουμουτσάκος.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By