Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ γίνεται… πουά!

…στο εξώφυλλο του W magazine
kl1

Ο χολιγουντιανός σταρ μιλάει για το πρότυπο της ιδανικής γυναίκας, τον Αδόλφο Χίτλερ και σχόλιασε χιουμοριστικά την εκκεντρική φωτογράφιση στην οποία-όπως είπε ο ίδιος- μοιάζει με τον «Snoopy»!

Πουά φωτογραφήθηκε ο Τζορτζ Κλούνεϊ για το περιοδικό W magazine, καλυμμένος από πάνω μέχρι κάτω με άσπρες και μαύρες βούλες. Φορώντας ένα κοστούμι Αrmani στήθηκε μπροστά στον φωτογραφικό φακό του 84χρονου avant – garde γιαπωνέζου καλλιτέχνη Yayoi Kusama, κάνοντας μία από τις πιο εκκεντρικές φωτογραφήσεις της καριέρας τoυ. «Ο Yayoi Kusama με απεικόνισε με πουά! Με έκανε να μοιάζω με Snoopy! Αλλά πρέπει να πω: Είμαι περήφανος να είμαι ο Snoopy!» σχολιάσε χιουμοριστικά το αποτέλεσμα της φωτογράφησης.

Clooney -4Στην συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ο 52χρονος ηθοποιός δηλώνει ότι δεν έχει συναντήσει ακόμα την μεγάλη αγάπη της ζωής του και αποκαλύπτει τις δύο γυναίκες με τις οποίες υπήρξε ερωτευμένος. Οι γυναίκες που κατάφεραν να «κλέψουν» την καρδιά του αμετανόητου εργένη είναι η Όντρεϊ Χέπμπορν και η Γκρέις Κέλι. «Όταν ήμουν παιδί ήμουν ερωτευμένος με την Όντρεϊ Χέπμπορν. Βλέποντας την ταινία «Διακοπές στη Ρώμη» σκέφτηκα ότι ήταν το πιο κομψό πλάσμα που είχα δει ποτέ. Την ερωτεύτηκα τρελλά!. Επίσης ήμουν πάντοτε ερωτευμένος με την Γκρέις Κέλι. Στη σκηνή που έβγαινε από το νερό στην ταινία «Το Κυνήγι του Κλέφτη», είπα στον εαυτό μου ότι αυτή είναι η πιο όμορφη γυναίκα που έχω δει!»

Clonney -3Στην συνέντευξη μίλησε και για τη νέα ταινία «The Monuments Men» που σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί η οποία αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους το 2014. Το φιλμ βασίζεται σε αληθινά γεγονότα και μιλάει για μία ομάδα διευθυντών μουσείων, επιμελητών και ιστορικών τέχνης που ενώνουν τις δυνάμεις τους για να σώσουν έργα τέχνης που είχαν κλαπεί από τον  Αδόλφο Χίτλερ, κατά τη διάρκεια του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου.

«Η τέχνη παίρνει διάφορες μορφές, αλλά αντιπροσωπεύει κάτι κοινό για όλους μας: την ιστορία μας» σημειώνει ο Κλούνεϊ . «Θέλαμε να κάνουμε μία ταινία που τα καλά παιδιά μάχονται και νικούν τον απόλυτο κακό- Χίτλερ. Πρόκειται για μία ιστορία που δεν έχει ακουστεί μέχρι σήμερα» είπε για το νέο κινηματογραφικό project και κατέληξε: «Ο Χίτλερ διέπραξε τη μεγαλύτερη ληστεία στην τέχνη όλων των εποχών. Ευτυχώς πολλά από τα κλεμμένα έργα τέχνης έχουν ανακτηθεί!».

ΠΗΓΗ: protothema.gr

(Visited 1 times, 1 visits today)
By