Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Ο φαρσέρ των επωνύμων χτύπησε ξανά… θύμα η Kim Kardashian

Ο Ουκρανός ρεπόρτερ και serial… φαρσέρ του κόκκινου χαλιού «ξαναχτύπησε»

1

Μπορεί μετά την επίθεση στον Brad Pitt τον οποίο χτύπησε στο πρόσωπο λίγο πριν την πρεμιέρα της ταινίας Maleficent τον Μάιο να του επιβλήθηκε ως ποινή 20 ημέρες κοινωφελούς εργασίας και να του απαγορεύτηκε να πλησιάσει σε ακτίνα 500 μέτρων τον διάσημο ηθοποιό και τη σύζυγό του Angelina Jolie, όμως ο 25χρονος Vitalii Sediuk δεν φαίνεται να έβαλε μυαλό!

Τελευταίο του θύμα ήταν η Kim Kardashian στην επίδειξη Balmain στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι την Πέμπτη στην οποία η διάσημη σταρ έδωσε το παρών προκειμένου να θαυμάσει την αδελφή της Kendall Jenner στην πασαρέλα. Ο Sediuk κατάφερε μέσα από το συγκεντρωμένο πλήθος γύρω από την Kim και τον Kanye West να φτάσει σε απόσταση αναπνοής από την τηλεπερσόνα και να της τραβήξει τα μαλλιά! Μάλιστα, από λίγο να ρίξει την 33χρονη Kim στο έδαφος! Ολα αυτά έγιναν μπροστά στα μάτια του συζύγου της, αλλά και της μητέρας της Kris Jenner. Την σταρ με τις χυμώδεις καμπύλες «έσωσε» η προσωπική της ασφάλεια που επενέβη και άρπαξε την Kim, δευτερόλεπτα πριν σωριαστεί στο έδαφος και την μετέφερε σε κατάσταση σοκ στο εσωτερικό του κτηρίου.

1 2 3
5 6 7

 

Ωστόσο, μία πηγή κοντά στον Sediuk δήλωσε: «Οι πληροφορίες σχετικά με τον Vitalii ότι τράβηξε τα μαλλιά της Kim είναι αναληθείς. Ο Vitalii αγκάλιασε την Kim και προκλήθηκε μεγάλος συνωστισμός από την ασφάλεια που τον τράβηξε κάτω στο έδαφος. Λόγω του πανικού, η Kim μπορεί να έχασε την ισορροπία της, όμως ο Vitalii δεν είχε πρόθεση να προκαλέσει καμία ζημιά».

Αυτή, πάντως, είναι μόνο μία από τις πολλές φορές που ο πρώην δημοσιογράφος είχε… μπλεξίματα με διασημότητες. Μεταξύ άλλων, στη λίστα του συμπεριλαμβάνονται οι America Ferrera, Leonardo DiCaprio, Jennifer Lopez και Will Smith -τον οποίο ο Sediuk προσπάθησε να τον φιλήσει στο στόμα!

[video_embed][/video_embed]

 

By