Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ο… φασίστας Λιονέλ Μέσι

Η «Confidencial» τσαλακώνει το προφίλ του Αργεντίνου, με το δημοσίευμα σχετικά με την συμπεριφορά του στα αποδυτήρια της Μπαρτσελόνα.

Barcelonas-Lionel-Messi-c-008Η εικόνα που έχει περάσει μέχρι σήμερα για τον Λιονέλ Μέσι είναι αυτή του… καλού παιδιού, που στόμα έχει και μιλιά δεν έχει.

Το δημοσίευμα της εφημερίδας «Confidencial» ήρθε να τα αλλάξει όλα αυτά, παρουσιάζοντας έναν διαφορετικό χαρακτήρα, που σίγουρα ξενίζει τους περισσότερους.

Σύμφωνα λοιπόν με αυτό, ο Αργεντίνος ασκεί ψυχολογικό πόλεμο στους νεαρούς συμπαίκτες του, στους οποίους φέρεται να μιλάει πολύ υποτιμητικά.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν τα όσα είπε στον Τέγιο: «Τι κάνεις; Είσαι νέος, είσαι ένα τίποτα, οπότε δώσε μου τη μπάλα, επειδή είσαι εδώ για να παίζεις για μένα!», αλλά και στον Αλέξις: «Βλέποντας πόσο κακός είσαι, δεν μπορώ να καταλάβω πως κοστίζεις τόσα πολλά. Δεν σκοράρεις αρκετά, οπότε δίνε μου τη μπάλα».

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το ρεπορτάζ, τίποτα από αυτά δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας λόγω του σκληρού εσωτερικού κανονισμού, που υπάρχει στην ομάδα από την εποχή του Πεπ Γκουαρντιόλα.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By