Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ο Φώτης Κουβέλης συνεχίζει στο τιμόνι της ΔΗΜΑΡ

Επανεξελέγη πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς ο Φώτης Κουβέλης

kouvelis888_151213

Με ποσοστό 81,2% πέτυχε να επανεκλεγεί στην προεδρία της ΔΗΜΑΡ ο Φώτης Κουβέλης, ανανεώνοντας έτσι τη θητεία του στο 2ο συνέδριο του κόμματός του.

Όπως ανακοινώθηκε μετά το τέλος της καταμέτρησης, που ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Κυριακής, ψήφισαν 958 μέλη εκ των οποίων 778 ψήφισαν τον κ. Κουβέλη, 169 λευκό και 11 άκυρο.

Ο Φ. Κουβέλης δήλωσε αμέσως μετά την επανεκλογή του ότι η ΔΗΜΑΡ θα συνεχίσει να είναι παρούσα, πιο δυνατή, με υπεύθυνο πολιτικό λόγο και θέσεις καθώς η χώρα και η κοινωνία δικαιούνται να προχωρήσουν μπροστά, να ανασυγκροτηθούν και να αντιμετωπισθούν όλα εκείνα που έχουν οδηγήσει στην βαθύτατη κρίση την Ελλάδα και τους Έλληνες πολίτες .

Επανέλαβε ότι η ΔΗΜΑΡ θα συνεχίσει με την ίδια ευθύνη την πορεία της στην πολιτική ζωή προσφέροντας λύσεις στα μεγάλα προβλήματα για να αλλάξει την πολιτική και για να κινηθεί η πολιτική σε προοδευτική κατεύθυνση στην Ελλάδα και όλη την Ευρώπη.

Αργά το βράδυ αναμένεται η ανακοίνωση της νέας Κεντρικής Επιτροπής η οποία στην πρώτη της συνεδρίαση θα εκλέξει τον γραμματέα του κόμματος.
Διαβάστε επίσης:
Συνέδριο ΔΗΜΑΡ: ο Κουβέλης, ο Σαρτζετάκης και ….το κόκκινο

(Visited 1 times, 1 visits today)
By