Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο Φ. Κρανιδιώτης στο πλευρό της Έλλης Παπαγγελή

Στον απόηχο της χθεσινής της τοποθέτησης για τους νεκρούς του Πολυτεχνείου

modelo45

Στο πλευρό του στελέχους της ΟΝΝΕΔ και υποψήφιας περιφερειακής συμβούλου με τον συνδυασμό του Γιώργου Κουμουτσάκου, Έλλης Παπαγγελή, τάχθηκε ο Φαήλος Κρανιδιώτης με ανάρτησή του στο Facebook, στον απόηχο της χθεσινής της τοποθέτησης για τους νεκρούς του Πολυτεχνείου.

Ειδικότερα, ο Φαήλος Κρανιδιώτης ανέφερε σε ανάρτησή του στο Facebook: «Μέσα στο Πολυτεχνείο δεν υπήρξε κανένας νεκρός, υπήρξαν όμως στους γύρω δρόμους κι αλλού. Αυτό είπε κι η Έλλη Παπαγγελή, την αλήθεια δηλαδή, όχι πως δεν υπήρχαν καθόλου νεκροί, και μας τα πρήξανε γι” αυτό διάφοροι. Διάφοροι υπεραγανακτισμένοι φωταδιστές ισχυριζόμενοι ψευδέστατα πως δήθεν είπε πως δεν υπήρχαν καθόλου νεκροί».

failos-facebook

Υπενθυμίζεται ότι το νεαρό μοντέλο και στέλεχος της ΝΔ προκάλεσε σάλο με άρθρο της στο Facebook, όπου ισχυρίστηκε ότι δεν υπήρξε κανένας νεκρός μέσα στο Πολυτεχνείο, ενώ έκανε λόγο για «μυθολογία της Αριστεράς».

«Τέσσερις δεκαετίες αρλούμπας αρκούν» έγραφε η νεαρή κοπέλα και κατέληγε: «Δεν χρειαζόμαστε νέα Πολυτεχνεία και νέους μάρτυρες, αλλά μια επανάσταση του πιο αυτονόητου πράγματος: «της κοινής λογικής»».

By