Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ο χορός της πρώτης κυρίας υπέρ της υγιεινής διατροφής (βίντεο)

Ιντερνετική συνέντευξη με θέμα τα φρούτα και τα λαχανικά

Barack Obama, François Hollande, Michelle Obama

 

Η πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα συνεχίζει την καμπάνια της υπερ της  υγιεινής διατροφής και σε ακόμη μια εμφάνιση της αποδεικνύει ότι ο τίτλος της δεν της στερεί τον αυθορμητισμό της.

Με το hashtag #AskTheFirstLady, η κυρία Ομπάμα απάντησε χθες βράδυ, μέσω της εφαρμογής Vine, σε ερωτήσεις των πολιτών σχετικά με την υγιεινή διατροφή και την αξία των λαχανικών.

Χόρεψε σε ρυθμούς της μουσικής του Αμερικανού ράπερ Lil Jon ενώ κρατούσε στο χέρι της ένα γογγύλι και έδινε τις συμβουλές της στο κοινό.

Η εμφάνιση της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ, που έγινε απευθείας από τον Λευκό Οίκο, προσέλκυσε σχεδόν πέντε εκατομμύρια χρήστες μέσα σε έξι ώρες, με τον διεθνή Τύπο να αναρωτιέται, μήπως η Μισέλ Ομπάμα, είναι τελικά πιο δημοφιλής από τον σύζυγό της, που κατακρίθηκε τον περασμένο μήνα, όταν χαιρέτησε στρατιωτικούς κρατώντας ένα πλαστικό ποτήρι με τον καφέ του.

Ένας σωσίας του Μπαράκ Ομπάμα ρώτησε την Μισέλ πόσες θερμίδες καίει σε κάθε της παρόμοια εμφάνιση και αυτή ήταν η στιγμή που η θεαματικότητα της εμφάνισης της Μισέλ «χτύπησε κόκκινο»!

Η Πρώτη Κυρία αποκάλυψε ότι το αγαπημένο της λαχανικό είναι η γλυκοπατάτα, ενώ είναι γνωστός ο αγώνας της να προσπαθεί να πείσει τα παιδιά να τρώνε λαχανικά και να τα βάλουν στην καθημερινή τους διατροφή. Η ίδια έχει φτιάξει τον δικό της λαχανόκηπο στο Λευκό Οίκο με περισσότερα από τριάντα είδη λαχανικών.

By