Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ο Google Chrome 29 πιο «έξυπνος»

Από σήμερα όλοι οι χρήστες του Chrome θα παρατηρήσουν βελτιώσεις στις προτάσεις του omnibox αφού η τελευταία αναβάθμιση του δημοφιλούς browser λαμβάνει πλέον υπόψιν και το πόσο πρόσφατα έχει επισκεφτεί ιστοσελίδες.

Chrome-logoΜε βάση αυτό ο Chrome 29 θα μπορεί να προσφέρει πιο ακριβή και σχετικά αποτελέσματα. Επίσης, για τους χρήστες Mac υποστηρίζονται τα rich notifications ώστε να υπάρχει ενημέρωση για το τι συμβαίνει στις εφαρμογές και τα extensions που χρησιμοποιείτε.

Ακόμα, προστέθηκε μια νέα επιλογή στη σελίδα ρυθμίσεων του Chrome που επιτρέπει την επαναφορά των ρυθμίσεων του browser χωρίς να επηρεάζονται τα themes, bookmarks ή οι εφαρμογές. Για να το κάνετε αυτό ακολουθήστε τις οδηγίες σε αυτό το άρθρο.

Τέλος, όσον αφορά τον Chrome για Android βελτιώθηκε σημαντικά το scrolling και η εκκίνηση της εφαρμογής ενώ υποστηρίζεται το WebRTC που επιτρέπει βίντεο συζητήσεις απευθείας από τον browser χωρίς την ανάγκη εγκατάστασης plug-in. Θα μπορείτε να το δοκιμάσετε μέσα στις επόμενες μέρες καθώς η αναβάθμιση γίνεται σταδιακά διαθέσιμη στις συσκευές Android.

ΠΗΓΗ: techgear.gr

(Visited 1 times, 1 visits today)
By