Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Ο Mark Zuckerberg οδηγεί ένα Volkswagen Golf GTI

1

 

Είσαι ο ιδρυτής του Facebook. Στο τραπεζικό σου λογαριασμό υπάρχει 11ψήφιο νούμερο πράγμα που σημαίνει πως δεν έχεις ανάγκη τα λεφτά. Τι θα επέλεγες εσύ για να οδηγούσες καθημερινά; Μια Lamborghini Aventador; Μια Ferrari LaFerrari; Μια 918 Spyder; Μια McLaren P1;Ένα Koenigsegg Agera R; Μια Pagani Huayra ή μήπως μια Rolls-Royce Ghost.

Ο Mark Zuckerberg, γνωστός για τον ταπεινό τρόπο ζωής του, έχει επιλέξει να μην ξοδέψει αρκετές χιλιάδες δολάρια για αυτοκίνητο, αφού αρκέστηκε σε ένα Volkswagen Golf GTI. Όχι, το GTI δεν είναι κακό αυτοκίνητο Απεναντίας. Για πολλούς είναι όνειρο, αφού τα 210 άλογα του, τα 0-100 χλμ/ώρα σε 7 δευτερόλεπτα και η τελική των 240 χλμ/ώρα είναι αρκετά, αλλά αν είσαι δισεκατομμύριουχος δεν είναι και η πρώτη σου επιλογή στη wish list σου.

Για τον Zuckerberg όμως είναι, όπως αποκάλυψε ο ίδιος μιλώντας στην The Wall Street Journal. Ο Zuckerberg δήλωσε πως οδηγεί ένα μαύρο GTI με χειροκίνητο κιβώτιο, ενώ το προηγούμενο αυτοκίνητό του ήταν ένα Acura TSX. Εσύ αν ήσουν στη θέση του Zuckerberg τι αυτοκίνητο θα οδηγούσες;

Πηγή: The wall street journal

(Visited 1 times, 1 visits today)
By