Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πάγκαλος κατά δημοσκόπων

Ως προς τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι δηλώσεις του για τη Ρ. Δούρου τις χαρακτήρισε μικροαστικό καθωσπρεπισμό

pagkalos

Τα πυρά του κατά των δημοσκόπων εξαπέλυσε σήμερα ο Θόδωρος Πάγκαλος για τις αστοχίες των  exit poll της Κυριακής ενώ εκτίμησε πως ο ΣΥΡΙΖΑ συνετρίβη στο δήμο και την περιφέρεια της Αθήνας.

Μιλώντας στο Βήμα fm , έκανε λόγο για ανθρώπους στους οποίους «το ΠΑΣΟΚ κακώς  μοίραζε κακώς λεφτά», που «φτύνουν εκεί που τρώγαν» και που «μισούσαν το χέρι που τους τάιζε». Ως προς τα εκλογικά αποτελέσματα των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ στον δήμο της Αθήνας και στην περιφέρεια Αττικής, ο πρώην υπουργός υποστήριξε ότι  ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης έλαβε περίπου 45.000 ψήφους τη στιγμή που στις εκλογές του 2012 το κόμμα του είχε λάβει 78.000. «Παίρνει δηλαδή μια στις δυο ψήφους που είχε πάρει στην τελευταία αναμέτρηση» ενώ για την κ. Δούρου, είπε πως έλαβε 410.000 ψήφους ενώ το 2012 το κόμμα της είχε ψηφιστεί από 600.000 πολίτες.

«Κέρδισε; Όχι. Συνετρίβησαν. Τι σημασία έχει αν είναι πρώτη»; διερωτήθηκε χαρακτηριστικά.  Όπως είπε, η πραγματικότητα του νέου γύρου είναι τελείως διαφορετική, μετά την «πολύ λογική» δήλωση στήριξη της ΝΔ  σε Γιώργο Καμίνη και Γιάννη Σγουρό και όχι στο κόμμα «που θέλει την ανατροπή της κυβέρνησης».

Αναφερόμενος στη σωρεία αντιδράσεων που προκάλεσαν οι δηλώσεις του για την Ρένα Δούρου,  τις χαρακτήρισε μικροαστικό καθωσπρεπισμό  κάνοντας ωστόσο την αυτοκριτική του σημειώνοντας πως «ίσως κακώς» έκανε λόγο για το μπικίνι  χαρακτηρίζοντας την μάλιστα «πάρα πολύ εμφανίσιμη». Πάντως επανέλαβε ότι η κ Δούρου παραβίασε το νόμο για τις αφισοκολλήσεις;

Κατέληξε  πως δεν έχει ακούσει κανέναν να διαμαρτυρηθεί, όταν η Αυγή τον χαρακτηρίζει «παχύδερμο», «κτήνος» ή «σαλιάρη» και πως πρόκειται για εγκάθετους που έχουν «μόνο αυτί το δεξιό, δεν ακούν από το αριστερό, ούτε βλέπουν από το αριστερό μάτι».

By