Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πάγκαλος: «Τρελιάρες» στον ΣΥΡΙΖΑ, «ψεκασμένοι» στον Καμμένο

Έβαλε εναντίον …όλων- «Θα τον θάψω» αν πάω μάρτυρας στην δίκη, είπε για τον Άκη Τσοχατζόπουλο

pagalosΒολές κατά πάντων από τον Θεόδωρο Πάγκαλο που – μιλώντας στον ΒΗΜΑ FM- κάθε άλλο παρά φειδωλός ήταν στους χαρακτηρισμούς του για τον ΣΥΡΙΖΑ, του Ανεξάρτητους Έλληνες και την Χρυσή Αυγή. Παράλληλα έβαλε εναντίον του Άκη Τσοχατζόπουλου αλλά και του Αλέξη Κούγια με αφορμή την πρόθεση τους να προσέλθει ως μάρτυρας υπεράσπισης στην δίκη του πρώην υπουργού Άμυνας.

Αναφερόμενος συνολικά στον έλεγχο των πολιτικών συμπεριφορών είπε πως «όταν ο λαός είναι σοβαρός και δεν ψηφίζει φασίστες της Χρυσής Αυγής, τρελιάρες του ΣΥΡΙΖΑ και ψεκασμένους του Καμμένου, κάνει τις επιλογές του, τιμωρεί και επιβραβεύει συμπεριφορές».

Αναφερόμενος στην υπόθεση του Άκη Τσοχατζόπουλου τόνισε πως «με ενοχλεί, ως συνταξιούχος δικηγόρος μιλώ, όταν οι εν ενεργεία δικηγόροι κάνουν φιγούρες, κινήσεις για το θεαθήναι. Αυτή η εξώδικος πρόσκληση που πήρα εγώ από τον κ. Κούγια που υπερασπίζεται τον Άκη Τσοχατζόπουλο, είναι εντελώς άνευ αντικειμένου. Κανείς δεν μπορεί να αναγκάσει μάρτυρα υπερασπίσεως να προσέλθει. Μάρτυρα κατηγορίας μπορεί ο εισαγγελέας να εισαγάγει βιαίως. Αν εμένα με αναγκάσουν βιαίως να καταθέσω ως μάρτυρας υπεράσπισης του Άκη, θα τον θάψω».

Τέλος αναφέρθηκε και στα μέλη το ΠΑΣΟΚ λέγοντας ότι «υπάρχουν άνθρωποι αυτή τη στιγμή μέσα στο ΠΑΣΟΚ, που είναι τώρα στελέχη και βουλευτές εν ενεργεία, που κάθε φορά που εμφανιζόταν ο Τσοχατζόπουλος, τον υποστήριζαν. Αν οι επιλογές τους είχαν γίνει δεκτές από το ΠΑΣΟΚ, ο Άκης Τσοχατζόπουλος θα είχε γίνει πρωθυπουργός της χώρας. Και δεν τολμώ να σκεφτώ τι θα είχε κάνει ως πρωθυπουργός της χώρας, σε ποια θέση θα ήταν το κόμμα, το πολιτικό σύστημα και η χώρα γενικότερα»

 

By