Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

«Πάμε στοίχημα» λέει ο Αγγελόπουλος στον Γιαννακόπουλο

Η κόντρα των διοικήσεων των ΚΑΕ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς.

27d252f9ed1f6f5d7a79e467898444ff_LΜπορεί να έχουν περάσει περίπου 3 εβδομάδες από την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων τόσο του Ολυμπιακού, όσο και του Παναθηναϊκού, ωστόσο η κόντρα των διοικήσεων των δύο ομάδων, δεν λέει να κοπάσει.

Αντιθέτως, μεγαλώνει ακόμη περισσότερο με τις δηλώσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου αρχικά και του Γιώργου Αγγελόπουλου την Πέμπτη, στο περιθώριο της κλήρωσης της Euroleague.

Ο εκ των ιδιοκτητών των «ερυθρόλευκων», όταν ρωτήθηκε για την δήλωση του ομόλογού των «πρασίνων», σχετικά με τα πλαίσια κάτω από τα οποία κατακτήθηκαν τα δύο συνεχόμενα Ευρωπαϊκά, άφησε σαφέστατα υπονοούμενα.

«Δεν ξέρω πώς εννοεί ή ορίζει ο κ. Γιαννακόπουλος τα «αθλητικά πλαίσια». Ο καθένας έχει τη δική του εκδοχή, ανάλογα με το τι τον συμφέρει να υποστηρίξει. Για παράδειγμα, ορισμένοι πιστεύουν ότι είναι υγιές και πολύ αθλητικό να διοικείς ή να είσαι ιδιοκτήτης μιας ομάδας και να στοιχηματίζεις στους αγώνες της. Φαντάζομαι βέβαια πως ο κ. Γιαννακόπουλος δεν ασπάζεται αυτή την αντίληψη», τόνισε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By