Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Π. Καμμένος: «Δεν απειλούμαστε,δεν φοβόμαστε,δεν εξαγοραζόμαστε»

Στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις μετέβη ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ

Kammenos«Εμείς οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν απειλούμαστε, δεν φοβόμαστε, δεν εξαγοραζόμαστε και θα τους τελειώσουμε» είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ πριν από λίγο ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, αναφερόμενος στην επίθεση που δέχθηκε.

Ο κ. Καμμένος διευκρίνισε ότι εννοεί «το μαύρο μέτωπο» ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου, αυτή την ώρα, μετά από επιμονή των γιατρών που τον εξέτασαν αρχικά, μεταβαίνει στο Ναυτικό νοσοκομείο προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες προληπτικές εξετάσεις, και συγκεκριμένα αξονική τομογραφία στο κεφάλι.

 

Σε ανακοίνωση του κόμματος σχετικά με την επίθεση που δέχθηκε ο Π. Καμμένος,  γίνεται λόγος για εγκάθετους προβοκάτορες, μέλη εξτρεμιστικών και παρακρατικών οργανώσεων 

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Πήγαμε για να αποδώσουμε φόρο τιμής στο νέο παιδί που δολοφόνησαν οι ναζιστές. Εγκάθετοι προβοκάτορες και μέλη εξτρεμιστικών, παρακρατικών οργανώσεων που τορπιλίζουν το μεγάλο δημοκρατικό, πατριωτικό μέτωπο, μας επιτέθηκαν για να δημιουργήσουν εντυπώσεις. Ο Ελληνικός λαός ενωμένος μπροστά στο μαύρο μέτωπο των ναζιστών και των δανειστών θα αντισταθεί με πατριωτισμό και αυτοθυσία. Η προβοκάτσια δεν θα περάσει»

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
By