Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πάρε – Δώσε – Άλλαξε σήμερα στην Πλάκα

Γράφει η Εύα Αντωνοπούλου

Εύα ΑντωνοπούλουΠάντα τους γούσταρα τους ατενίστας!

Πάντα με εξέπλητταν ευχάριστα καθώς δεν το βάζουν κάτω και με πείσμα και πρωτότυπες ιδέες καταφέρνουν και με κινητοποιούν. Πόσες φορές το καιρό της αφραγκιάς, που όλοι λίγο πολύ περνάμε μιας και όσοι τυχεροί έχουμε δουλειά τα δίνουμε όλα στο αχόρταγο κουτί που λέγεται λογαριασμοί, εφορία και άλλα τέτοια, δεν είπαμε δεν έχω λεφτά να ανανεωθώ λίγο έστω με ένα καινούριο ρούχο! Βουρ λοιπόν για ατενίστας σήμερα για καινούρια ρούχα, νέες παρέες και μουσικούλα. Έχει και έναν υπέροχο ήλιο σήμερα που αρκεί για να μας φτιάξει το κέφι! Ραντεβού εκεί!

ΑΝΤΑΛΛΑΞΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ!

Ανοίξτε τις ντουλάπες σας, διαλέξτε όλα αυτά που δεν φοράτε, είμαι σίγουρη ότι έχετε πολλά, μην πετάξετε τίποτα απλά ανταλλάξτε! Όλα αυτά τα όμορφα σήμερα από τις 14:00- 19:00 στο Βρυσάκι, Βρυσακίου 17 στην Πλάκα! Διαλέξτε όλα τα αξεσουάρ και τα ρούχα που δε φοράτε, δε σας αρέσουν πια και απλώς τα ανεβοκατεβάζετε κάθε σεζόν και τελικά μόνο χώρο σας πιάνουν και αλλάξτε τα με άλλα που θα βρείτε σήμερα στο βρυσάκι!

Τα κορίτσια του theialab & Χριστίνα Τζιαμαλή θα μας μάθουν χρήσιμα τρικ για το πως θα τα αλλάξουμε και πως θα τα συνδυάσουμε!

ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΒΟΗΘΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ!

14:00-16:00 τέσσερις συνεργάτες από http://www.theialab.com

16:00-18:00 Χριστίνα Τζιαμαλή (Σχεδιάστρια μόδας-INIK COLLECTION)

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ

Φέρτε μαζί σας ρούχα/αξεσουάρ σε καλή κατάσταση που κάποτε σας ξετρέλαναν, αλλά πλέον τα βαρεθήκατε ή δε σας κάνουν. Έτσι, τους δίνετε την ευκαιρία να αγαπηθούν από κάποιον άλλο – αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να τα έχετε ξεπεράσει οριστικά!

Τα αντικείμενα (ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ) που θα φέρετε μαζί σας θα πρέπει:

• να είναι καθαρά, διπλωμένα και σιδερωμένα

• να είναι σε καλή κατάσταση, όχι φθαρμένα και να μπορεί ο νέος τους κάτοχος να τα χρησιμοποιήσει για καιρό.

• να είναι ρούχα, αξεσουάρ που κάποιος θα τα εκτιμήσει – π.χ.τέτοια που θα χαρίζατε ως δώρο σε φίλους ή θα σας άρεσε να σας χαρίσουν.

• να μην έχουν ελαττώματα ή να έχουν απλώς κάποιο μικρό ψεγάδι που διορθώνεται

Σημείωση: Δε γίνονται δεκτά αντικείμενα κουβαριασμένα, ιδρωμένα, φθαρμένα. Επίσης, δεν ανταλλάσσουμε εσώρουχα, μαγιό.

Όλα τα αντικείμενα θα αξιοποιηθούν: ό,τι δεν επιλεχθεί την ημέρα της ανταλλαγής, θα χαριστεί σε άτομα που το έχουν ανάγκη.

 

+ Live!

Στις 19:00, ο Νικόλαος Αδέσποτος με το ακουστικό τρίο του θα είναι εκεί για να παρτάρουμε![space size=»20″]

(Visited 1 times, 1 visits today)
By