Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κουκουλόπουλος: Δεν υπάρχει θέμα διαγκωνισμού εντυπώσεων

«Εμείς θα καταθέσουμε τροπολογία» τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για το εισιτήριο 25 ευρώ στα νοσοκομεία

koukoulopoulos

«Έπρεπε να κάνει τροπολογία, έπρεπε να υπάρξει σοβαρή προετοιμασία κι όχι βέβαια να πάει κατεπείγουσα εγκύκλιος 31 Δεκεμβρίου και να δημιουργηθεί ότι δημιουργήθηκε χθες σε όλα τα νοσοκομεία μέχρι.. Μέχρι και καρκινοπαθείς νεφροπαθείς που κάνουν αναγκαστικά τακτικά εισαγωγές ή να βγαίνει σήμερα το πρωί ο Υπουργός και να λέει «μόνο όποιος διανυκτερεύει». Κάθε μέρα θα κάνουμε και μία ανακοίνωση; Αυτά θέλουν μία σοβαρή προετοιμασία και προεργασία τα μέτρα, τι εξαιρείς, ποιες ομάδες εξαιρείς» τόνισε, μιλώντας στο ρ/σ Real FM o Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Πάρις Κουκουλόπουλος, με αφορμή την αντίθεση του κόμματός του στο εισιτήριο 25 ευρώ στα νοσοκομεία.

Από την πλευρά του. «εμείς θα καταθέσουμε τροπολογία, μπορούσαμε όμως να είχαμε αποφύγει όλη αυτή την αύρα της αποσπασματικότητας και της νευρικότητας που μας χαρακτηρίζει ως χώρα και πολιτικό σύστημα τρία χρόνια σε μεγάλο βαθμό αναγκαστικά» εκτίμησε ο κ. Κοινολόπουλος, ενώ αποκάλυψε ότι «κάτι ανάλογο είχαμε και με το ΕΚΑΣ, επειδή ήμουν εισηγητής δηλαδή και υπέγραφα και την τροπολογία κι επειδή έτυχε να την έχω εισηγηθεί αυτή την τροπολογία από τον Απρίλη μήνα για το θέμα του ΕΚΑΣ, από τον Απρίλη πέρυσι πια».

«Δεν υπάρχει θέμα διαγκωνισμού εντυπώσεων» ξεκαθάρισε ωστόσο ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, καθώς «Είναι μια εξαιρετικά δύσκολη άσκηση από πού ξεκινάει όταν έχει κανείς στα χέρια του ένα πλεόνασμα, τα δύο τρίτα του οποίου μπορεί να τα κατανείμει, να τα διανείμει». «Πιστεύω ότι άμεσα με τροπολογία αυτή τη βδομάδα πρέπει να ανασταλεί η εφαρμογή του μέτρου και ότι μέχρι εφαρμοστεί πρέπει να κατέβει στοχευμένα και ολοκληρωμένα γιατί σε αυτή τη φάση είμαστε. Δεν υπάρχει η λογική του ισοδυνάμου που λέει ο Υπουργός» σχολίασε ο κ. Κουκουλόπουλος.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By